Fietsen rond het Deense Mariager Fjord en slapen in een boomhut

0

De Løvtag Treetop Cabins zijn een prachtige plek voor bijzonder overnachten in de uitzonderlijke natuur in Noordoost-Jutland. Een bijzondere uitvalsbasis voor een paar dagen fietsen rond het Mariager Fjord!

Zo kom je aanlopen bij de boomhut…

Bijzonder: boomhut in Denemarken

De hutten zijn gebouwd met voornamelijk eco-label TermoWood en staan rondom en tussen de bomen, waar ze één geheel mee vormen. Zelfs binnen zie je de stam van de boom, die maakt gewoon deel uit van het interieur. Val in slaap bij het geluid van de vogels, ontdek het mooie Mariager Fjord en voel je helemaal thuis in deze mooiste boomhut die je ooit hebt gezien.

Deze boomstam maakt deel uit van het interieur

Mariager en het Mariager Fjord

Mariager is een mooi stadje aan het gelijknamige fjord. Slenter door het romantische centrum met de vele rozen, vakwerkhuizen en geplaveide straatjes. Eet een meteen een wafelijsje op het plein. HIER lees je meer over Mariager. Maak meteen een mooie fietstocht met  route 32 – ook wel de Mariagerfjord-route genoemd, een fietsroute van 60 km die je helemaal rond het Mariager Fjord leidt. Dit is een van de mooiste fjorden van Denemarken, met tal van charmante dorpjes om even af te stappen. Kijk HIER voor nog veel meer fietsroutes, fietsverhuur adresje vind je HIER.

Deze Deense boomhut is een super uitvalsbasis voor fietstochten rond het Mariager Fjord

 

Tip

Staan de data volgeboekt? Schrijf je dan in om de mail met nieuwe vrijgekomen data te ontvangen!

 

Beeld: Løvtag (2019) – Sigurd Larsen Architects. Fotograf: Søren Larsen

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.