Klein Zwitserland: lekker eten, fietsen en slapen aan de Grebbelinie

0

Vandaag verschijnt ons nieuwe nummer, mét een fijn streekgidsje over de Grebbelinie en Gelderse Vallei. zin om eropuit te trekken? Hotel-Restaurant Klein Zwitserland is een mooie centrale uitvalsbasis waar je meteen e-bikes kunt huren om onze eigen route uit te proberen én nog veel meer leuke adresjes te ontdekken. 

Handig als je geen zin hebt om je eigen e-bike mee te nemen (of het eens een keertje wilt proberen): bij dit hotel vind je e-bike verhuur. Er is ook een oplaadpunt en fietsenstalling. Wil je eens iets anders, huur dan eens een van de e-choppers. Na een mooie dag op de fiets kun je genieten van creatieve gerechten in het restaurant van het hotel, of kies je voor een exclusief diner in het sterrenrestaurant naast het hotel: de Kromme Dissel. Een kortingsbon voor een gastronomische lunch op dit topadres vind je in de streekgids Grebbelinie en Gelderse Vallei! Hierin vind je meteen een mooie eigen fietsroute om eropuit te trekken en tal van leuke adresjes voor een tussenstop onderweg. De Gelderse Vallei ligt tussen de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, op de fiets laveer je zo van het ene naar het andere natuurgebied. Zin om de stad in te gaan? Het centrum van Arnhem ligt op 20 minuten van het hotel. 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.