Ontdek de nieuwe Alpe-Adria Fietstour en laat je alvast inspireren voor 2023

0

ADVERTORIAL

Hoewel we nog steeds genieten van een perfecte nazomer, zijn veel mensen al plannen aan het maken voor 2023. Vanaf vandaag staat het volledige programma van Edelweiss Bicycle voor volgend jaar online. En dus kun je nu al alle Europese e-bike tours uit het 2023 programma boeken met € 200,- korting tot 31 oktober 2022, gebruik hiervoor de online boekingscode: EB2023.

E-bike avontuur

Inmiddels is de gloednieuwe 2023 brochure vol met alle informatie over Edelweiss Bicycle en onze tours ook beschikbaar. Heb je deze nog niet aangevraagd, klik dan op onderstaande link om je gratis printversie te bestellen. Wil je geen papier verspillen, dan kun je deze natuurlijk ook direct downloaden via de website:
MELD JE HIER AAN VOOR DE BROCHURE

Alpe-Adria Fietstour

Het programma is uitgebreid met een splinternieuwe tour: de Alpe-Adria Fietsroute. Dit is een van de mooiste en populairste fietsroutes, niet alleen in de Alpen, maar in heel Europa. Het verbindt Salzburg, gelegen aan de noordelijke rand van de Alpen, met Grado aan de Italiaanse Adriatische kust. Tijdens deze fantastische tocht fiets je de zuidelijke helft van deze unieke route.

Italiaanse flair

Met deze route beginnen we in de Karinthische hoofdstad Klagenfurt, gaan op de eerste dag richting Italië en volgen het Val Canale op een van de mooiste delen van het fietspad. Natuurlijk laten we het soms voor wat het is en maken we zijtochten. Er is immers zoveel te zien en te beleven in Friuli, de meest noordoostelijke provincie van Italië. We doen ons tegoed aan de beroemde ham van San Daniele en zakken vervolgens rustig en comfortabel af naar zee. In Grado eindigt het Alpe-Adria fietspad, terwijl wij weer noordwaarts gaan. Maar niet zonder onze voeten in het water te laten bungelen en te genieten van de Italiaanse flair!

Hoog aangeschreven

De terugweg voert ons via Goricia in Italië naar Slovenië via Postojna, waar we de wereldberoemde grotten bewonderen, en verder naar de hoofdstad Ljubljana, die ons verrukt met haar pittoreske oude binnenstad. Nog een nacht aan het betoverende meer van Bled, dan steken we het Karavankegebergte over en zijn we terug in Oostenrijk. Aan het eind van deze reis begrijp je waarom de Alpe Adria-fietsroute zo hoog aangeschreven staat.

Onvergetelijke fietsreizen

Ook het bestaande programma van Edelweiss Bicycle is grondig onder de loep genomen en aangepast om een soepele dagindeling te garanderen. Verder is de e-bike vloot uitgebreid met nieuwe Riese & Müller modellen, die een grotere accucapaciteit, snelle zadelaanpassing, veiligheidsaanpassingen en meer comfort hebben, zodat je je reis ten volle kunt beleven.

Kijk voor meer informatie HIER op de website van Edelweiss Bicycle

En bekijk ook deze video!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.