Nazomeren op Mallorca: in de mooiste wijk van Palma (+fietsverhuur!)

0

Verleng de zomer op Mallorca. Fiets je van het centrum van Palma de Mallorca in de richting van de pittoreske haven van Portixol dan ontdek het kleine, fijne hotel Portixol, aan de promenade vlak aan zee. Met de nieuwe fietsen & e-bikes maak je mooie tochtjes over het eiland.

Hotel Portixol ligt in de mooiste wijk van Palma, op maar tien minuten rijden van de luchthaven. Het smaakvolle interieur maakt het een fijn plekje voor je vakantie. De kamers worden opgesmukt met interieurobjecten van het merk Contain: twee jonge creatievelingen van Mallorca, die naam maken met hun interieurcollecties. Het restaurant van hotel Portixol met zijn terras aan zee is uitgegroeid tot een geliefd adresje. Van het buitenzwembad met uitzicht op de blauwe zee slenter je zo naar een elegante spa. Helemaal mooi: er staan nieuwe fietsen en e-bikes voor je klaar!

Fietsen rond de baai van Palma de Mallorca

Palma is ideaal per fiets te ontdekken, je maakt hier mooie tochtjes door de oude stad, rond de baai en naar de jachthavens en de stranden. Er is een prachtig fietspad en een brede promenade rond de baai van Palma, vlak en gemakkelijk te rijden, naar het oosten naar S’Arenal. Dit fietspad komt door de kleine haven van Portixol, maar ook het oude vissersgebied van Molinar met de kleine baai en het mooie strand van Cuitat Jardi met zijn ontspannen cafés ligt aan de route. Kijk HIER voor een kaartje van de fietspaden in Palma. Met e-bikes zijn de heuvels en bergen van het binnenland ook geen probleem.
 Beeld: Hotel Portixol

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.