Fijne BenB voor e-bikers: Binnen en Buiten Spanbroek

0

B&B Binnen en Buiten in Spanbroek is een heerlijk luxe adresje. Enorme glazen vouwwanden trekken de Hollandse luchten naar binnen – met mooi weer zet je die deuren helemaal open. Een heerlijk plekje voor een paar zomerse dagen weg!

Marianne en Jelle, de eigenaren van B&B Binnen en Buiten, bouwden hun droomhuis op een historisch plekje. Een stolpboerderij moest het worden, want die heeft op deze plek altijd gestaan. Met een bevriende architect hebben ze ontworpen en gebouwd. Modern, maar volgens de oude regels. Dat is terug te zien in de materialen, gevelindelingen en het dragende houten vierkant. Een paar jaar terug volgde de verbouwing van de oude landbouwschuur. Waar vroeger het vee stond kwam een B&B waar binnen en buiten in elkaar over lopen.

Lekker zomers adresje

Een fijn adresje voor de zomer: op je eigen terras heb je een beschutte plek met privacy, de tuin is groot genoeg om te delen. Met afsluitbare fietsenstalling, ideaal voor fietsers (e-bikers!). Centraal gelegen tussen de Noordzeekust bij Schoorl en het IJsselmeer met zijn VOC-stadjes. Vanaf de B&B fiets of wandel je direct de polder in. Om de hoek is een passantenhaven, waar je een eventuele boot te water kunt laten. Een bootje huren is ook mogelijk. Een ideale plek ook om te kanoën, suppen of zwemmen. Na een mooie dag op de fiets duik je sauna in. Het uitzicht hoef je ook hier niet te missen, zelfs de sauna is voorzien van een panoramavenster! 

Beeld: Mooii Moment Fotografie 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.