Lifehacks voor fietsen: zonnebrandolie & schoonmaken

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple trucs die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer een hack van lezeres Annemarie Verhallen: je handen schoonmaken met zonnebrandolie. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

Lifehacks voor fietsen

Zonnebrandolie & schoonmaken

Annemarie mailt ons: ‘Pech onderweg gehad? Na de reparatie is er wellicht geen water en zeep beschikbaar. Wat veel fietsers wél bij zich hebben: papieren zakdoekjes en zonnebrandolie. Werkt net zo goed of beter.’

Ook handig: met welke zonnebrandfactor je schoonmaakt, maakt natuurlijk niet uit…

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: scheerschuim & bril

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail al je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.