De nieuwe Stromer ST7: ‘s werelds eerste e-bike met Pinion Smart.Shift

0

Volgens Stromer is ‘de ST7 is de nieuwe mobiliteitsoplossing voor langeafstandspendelaars. Met zijn 1440 Wh krachtige accu, een bereik van wel 260 km en de elektronische Pinion Smart.Shift-schakeling legt Stromers nieuwste vlaggenschip de lat opnieuw een stuk hoger in de markt van de speed-pedelecs’

Smart.Shift-technologie

De Stromer ST7 is namelijk de eerste speed-pedelec ter wereld met de nieuwe Smart.Shift-technologie van Pinion aan boord. Het combineert de ingebouwde versnellingstechnologie met de voordelen van elektronisch schakelen via een schakelhendel. Schakelen gebeurt via een druk op een knop. Het systeem schakelt al rijdend, in stilstand en onder belasting! Ook de andere functies zijn smart: zo is de startversnelling individueel instelbaar en is de gekozen versnelling tijdens het rijden zichtbaar op het display van de e-bike dankzij het geïntegreerde versnellingsscherm.

Bereik tot wel 260 km

De ST7 is dankzij de 12-voudige C1.Pinion-Smart.Shift-aandrijving met robuuste Gates Carbonriem lekker duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De nieuwe achterwielmotor (940 W / 52 Nm) van Stromer ondersteunt niet enkel krachtig, dynamisch en stil tot 45 km/u, de sportmodus levert bovendien nog een extra portie stuwkracht. De naadloos in het frame geïntegreerde ABS van Blubrake, de grote Pirelli-Angel-ST-Sport-banden, de krachtige 4-zuigerremmen van TRP en een hoogwaardige verlichting van Supernova met dagrijverlichting, groot licht en remlicht staan garant voor maximale veiligheid in het dagelijkse woon-werkverkeer. De nieuwe en grootste accu van Stromer ooit, de BQ1440 (48 V/1440 Wh), biedt pendelaars een bereik tot wel 260 km. De accu kan eenvoudig in een handomdraai in de bike geplaatst en eruit gehaald worden. Voor meer comfort is de ST7 optioneel verkrijgbaar met een zelf voor Stromer ontwikkelde Upside Down verende voorvork van Wren en/of met een geveerde zadelpen van Kinekt. Met de gratis OMNI app beschikt de ST7 eveneens over volledige connectiviteit via mobiel netwerk; met over-the-air-updates en slimme extra’s zoals GPS-plaatsbepaling, 3-voudige diefstalbeveiliging, servicereminders, Crash Alert, individuele motorinstellingen, statistieken nog veel meer.

Beschikbaarheid en prijs
Het nieuwe powerpakket is verkrijgbaar met sportframe in M, L en XL vanaf de herfst van 2022 in de Launch Edition kleur Solid Gold en vanaf januari 2023 in Dark Platinum.

EUR 12.140,- Solid Gold / 12.490,- Dark Platinum
CHF 13.142.- Solid Gold / 13.490.- Dark Platinum

www.stromerbike.com

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.