Top 5 best geteste e-bikes van FindYourBike

0

ADVERTORIAL

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Deze keer de vijf best geteste e-bikes. Bekijk hieronder deze toppers!

Top 5 best geteste e-bikes

1. Kalkhof Endeavour 5.B advance

Het Consumenten Advies Centrum gaf de Kalkhoff Endeavour fiets de hoogste beoordeling en omschreef de fiets als “veelzijdig voor langere woon-werkritten of recreatieve ritten op heuvelachtig terrein”. Ook het maximum totaalgewicht van 170 kilo wordt geprezen. Dit maakt de fiets ideaal voor zwaardere mensen en/of met veel bagage. Er hangt weliswaar een hoog prijskaartje aan deze parel, maar hij zal je zeker niet teleurstellen!

€3.399,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

2. Kalkhof Image 5.B Belt

Kalkhoff scoorde zeer goed in de test van de Consumentenbond en ook de Image 5.B Belt BLX kreeg een uitstekende beoordeling. Het testpanel omschreef de fiets als “niet goedkoop, maar daarvoor krijg je wel een sterke, volledig uitgeruste fiets”. Uitgerust met een onderhoudsvrije aandrijving, of je nu naar je werk gaat of over ruw terrein rijdt, Kalkhoff heeft de perfecte fiets voor jou! Mocht je wat meer geld uit willen geven dan kan deze fiets weleens de beste keuze zijn.

€4.499,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. Dutch ID Phantom 65

De specificaties van de Dutch ID Phantom 65 zijn indrukwekkend: deze e-bike heeft een krachtige Bosch Performance mid-drive motor met Gates-riemaandrijving, hydraulische schijfremmen, brede Schwalbe-banden en vering in de voorvork en zadelpen. De zitpositie is bijzonder sportief, passend bij het stoere en robuuste uiterlijk van de motorfiets. De achterste bevestiging is MIK-compatibel. Dit betekent dat er een breed scala aan tassen, zadels en boxen op de markt is die rechtstreeks op de e-bike kunnen worden gemonteerd. De Dutch ID zal altijd zijn mannetje staan, in welke omstandigheden dan ook. Flinke woon of werkverkeer afstanden, het maakt allemaal niet uit. De Dutch ID is van alle gemakken voorzien en daarom krijgt deze zeker een plaats in de top 5!

€4.199,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

4. Flyer Gotour 6

De Flyer is een comfortabele fiets met sportieve versnellingen – hij is uitgerust met een derailleur met 10 versnellingen. Dit betekent dat hij ook zeer geschikt is voor mountainbiken. Het is een goede fiets om mee te nemen op vakantie om mooie tochten te maken en heerlijk te genieten. De fiets heeft een stille Bosch-motor en loopt goed. De inslag is sterk maar zacht. Het bereik is uitstekend. Met een volle batterij (625 Wh), kan hij 50 tot 125 kilometer afleggen. Flyers zijn niet goedkoop. Maar je krijgt er een zeer goede fiets voor terug. Reis je niet vaak met de fiets of alleen voor korte afstanden? Dan is een goedkopere fiets met een lichtere motor of kleinere accu misschien beter.

€5.349,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. Gazelle Grenoble C8

Deze alleskunner met de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. De motor ondersteunt moeiteloos, zowel op vlak als op heuvelachtig terrein. De Grenoble Connect is de slimme e-bike van Gazelle die kan worden verbonden met het internet en dat geeft vele extra voordelen op het gebied van veiligheid en fietsplezier.

€3.499,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.