Fijn vakantiehuis met e-bike oplaadpunt – aan de aspergefietsroute!

0

Fijn fietsadresje: Vakantiehuis aan de Lollebeek, je eigen huisje op een boerenerf aan de bosrand bij Castenray. Bij de boerderij lopen nieuwsgierige alpaca’s die altijd even een kijkje komen nemen als er fietsers zitten op het bankje bij de wei. Leuk om te combineren met de aspergefietsroute!

Vakantiehuis aan de Lollebeek vind je in de landelijke en bosrijke omgeving van het Noord Limburgse Castenray. Het ligt op het erf van een monumentale woonboerderij uit 1715, aan de bosrand en op 100m van de openbare weg. Je hebt er een mooi uitzicht over weide en natuur – je wandelt er zo de naast het huis gelegen bossen in, leuk voor een kort avondwandelingetje na een mooie dag op de fiets. Rondom kun je prachtig fietsen langs de Castenrayse Vennen, Schaakse bossen, de Peel en de Maasduinen.

Vakantiehuis met e-bike oplaadpunt

Het vakantiehuis is pas twee jaar geleden geopend. Je hebt er een eigen oprit met parkeerplaatsen, een speelwei én een schuurtje waar je fietsen kunt stallen en e-bikes op kunt laden. Op het terras hangt een fijn schaduwdoek zodat je altijd in of uit de zon kunt, net wat je wilt. Met twee ligbedden een lekker plekje om bij te komen van je fietstocht.

Gratis aspergefietsroute Limburg

Een leuke fietsroute om hier op te pikken is de fietsroute Asperges en Vers Fruit (37km), langs de aspergevelden en fruittelers van Venray. Hele jaar door mooi, maar extra bijzonder tijdens het dat net van start is gegaan! Op deze route passeer je verschillende aspergevelden en boerderijen waar je het witte goud vers van de grond kunt kopen. Het aspergeseizoen loopt van half april tot 24 juni. Rijd je de route na het aspergeseizoen, dan geniet je er ook volop, van gevarieerde natuur en kleine dorpskernen. Een mooi stukje Limburg om eens te ontdekken!

 Beeld: Vakantiehuis aan de Lollebeek

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.