Fietsagenda: 5 leuke tochten en meerdaagsen

0

Stijgt de temperatuur, dan stijgt ook het aanbod aan evenementen in de fietsagenda. Spring in het zadel en geniet van deze leuke tochten en meerdaagsen waar je de komende maanden aan mee kunt doen.

Fietsagenda

Ronde van Noord-Holland: genieten van de polders en prachtige bollenvelden

Ronde van Noord-Holland – 23 april

Ontdek op zaterdag 23 april Noord-Holland op de fiets! Tijdens deze voorjaarsklassieker fiets je door uitgestrekte polders, prachtige tulpenvelden en karakteristieke dorpjes. Met afstanden van 80, 110 en 160 kilometer en drie startlocaties is er voor iedereen een geschikte route. Het goede doel van deze ronde is de Hartstichting. Je draagt met je deelname mooi bij aan een Hartgezond Nederland. Doe een donatie bij je inschrijving. Kijk op: RONDE VAN NOORD-HOLLAND

Fiets4daagse Hoorn, West-Friesland – 2 t/m 5 mei

Van 2 t/m 5 mei ga je op ontdekkingstocht door West-Friesland! De prachtige routes van 30, 50 en 70 kilometer brengen je langs de mooiste plekjes in de omgeving van Hoorn. Kies voor vier dagen of schrijf je in voor de Halve4Daagse. Zorg ook dat je tijd overhoudt om onderweg een bezoekje te brengen aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of het Westfries Museum in Hoorn. Houd zeker ook de camera gereed en zet de Schermermolens aan het gelijknamige meer op de foto. Kijk op: FIETS4DAAGSEHOORN

Fietsagenda

Ontdek West-Friesland

Abdijentocht La Trappe, Brabant – 5 mei

Op zondag 15 mei organiseert Toerclub Tilburg 93 de 20ste Abdijentocht La Trappe. De start is bij de schitterende Trappisten Abdij O.L.V. van Konings­hoeven te Berkel-Enschot, en voert door het prachtige gastvrije Brabantse land van bossen, vennen, hei, weilanden en kleine dorpen. Afhankelijk van de af te leggen afstand is de startplaats Berkel-Enschot (30, 65, 125 kilometer), Valkenswaard Hoogeloon of Veldhoven (voor de
afstanden 65 en 125 kilometer). Kijk op: ABDIJENTOCHT LA TRAPPE

Genieten: Abdijentocht La Trappe

Betuwse Fietsvierdaagse – 26 t/m 29 mei

De Betuwse Fietsvierdaagse staat garant voor vier dagen fietsplezier door het Betuwse landschap met dagelijks een andere route. De ene dag voert de route door de West-Betuwe waar het gezellig eindigen is op de jaarlijkse creatieve markt in Kerk-Avezaath. De volgende dag staat een tocht langs de Linge op het programma, niet voor niets wordt deze route een van de mooiste tochten van Nederland genoemd. Op dag drie gaan de trappers rond op de Maas- en Waalroute. De laatste dag van deze vierdaagse wordt afgesloten met een tocht langs de Nederrijn en door de Bommelerwaard. Kijk op: BETUWSE FIETSVIERDAAGSE

Betuwse Fietsvierdaagse: voor de bloesem moet je zelf eerder gaan, maar de tocht langs de Linge op dag 2 is niet te versmaden

Zeeuwse Fietsvierdaagse, Noord- en Zuid-Beveland – 26 t/m 29 juli

Hanzestad Goes is een veelzijdige stad vol terrassen en monumenten, een statig stadhuis en een gezellige Grote Markt. Daarnaast is het jaarlijks de plek waar de Zeeuwse Fietsvierdaagse plaatsvindt. Van 26 tot en met 29 juli wordt voor de 33ste keer de internationale Zeeuwse Fietsvierdaagse georganiseerd met tochten van 25, 40 of 60 kilometer door Noord-en Zuid-Beveland. De routes gaan elke dag vanuit Goes steeds naar een andere windstreek en zijn niet alleen op papier, maar ook met pijlen aangegeven. Kijk op: FIETSVIERDAAGSE ZEELAND

Fietsagenda

Lekker door Noord en Zuid-Beveland toeren vanuit Goes

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.