Top 5 fietsen voor bij goed weer

0

ADVERTORIAL

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Deze keer een vijf fietsen voor als het goed weer is. Bekijk deze zonnetjes hieronder!

Top 5 tweedehands fietsen

1. Batavus Fonk 7

De Fonk 7 is een echte alleskunner waarmee je heerlijke tochten kunt maken. Niet alleen in de stad komt hij tot zijn recht, maar ook een recreatieve tocht gaat hij zeker niet uit de weg. Door het lichte frame ben je lekker wendbaar. De kabels lopen door het frame wat de fiets een mooie uitstraling geeft. Ook zijn de kabels zo minder kwetsbaar.

€749,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

2. Sparta d-Rule M8Tb

Deze stoer uitziende e-bike is voor wie optimale prestaties verlangt. Je gaat het liefst voortaan elke dag fietsen met de d-RULE M8Tb e-bike. Voel de power van de krachtige Bosch Performance G3 middenmotor, terwijl de geometrie van het frame ervoor zorgt dat je comfortabel zit. Deze power e-bike is ook nog eens zeer praktisch door de dichte versnellingskast, afneembare accu en weggewerkte kabels.

€2.849,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. Koga WorldTraveller HS30 60

Wil je serieuze tochten gaan afleggen met je fiets, dan is deze Koga daar zeker geschikt voor. Hij is uitgerust met een extra stevige Tubus voor- en achterdrager, zodat je alles mee kan nemen wat je nodig hebt. Weer of geen weer, dankzij de krachtige hydraulische schijfremmen ben je met deze fiets verzekerd van stabiele remprestaties. Heuvel op, heuvel af, geen probleem: met de kwalitatief hoogwaardige Shimano Deore XT groep schakel je altijd naar de juiste versnelling.

€2.299,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

4. Sparta Entree 7V

Deze Sparta is speciaal gemaakt voor mensen die moeite hebben of krijgen met het opstappen. Het frame is extra laag gemaakt, namelijk 28 centimeter hoog, ideaal dus voor veilig op- en afstappen. De fiets is nog niet gebruikt en is ontwikkeld in 2018. Het frame is gemaakt van aluminium en heeft maat 51. De fiets heeft 26 inch wielen.

€949,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. Trek District+ 3 Lowstep

Ook deze fiets is gemaakt met een lage instap, dankzij de Lowstep framegeometrie kun je makkelijker op- en afstappen. De fiets is naar keuze verkrijgbaar met een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh accu. De geveerde zadelpen en voorvork absorberen vermoeiende oneffenheden in het wegdek, waardoor je comfortabele tochten kan maken. Daarnaast is hij uitgerust met verlichting, spatborden, een slot en een achterdrager dus je kunt direct op pad gaan.

€2.299,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.