Top 5 tweedehands fietsen – duurzaam en voordelig

0

ADVERTORIAL

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Deze keer een vijf tweedehands fietsen: niet alleen voordeliger, maar duurzaam bovendien. Bekijk deze toppers hieronder!

Top 5 tweedehands fietsen

1. Gazelle Esprit

Deze moderne stadsfiets is gemaakt in 2019 en heeft net een opknapbeurt gehad. De fiets in de kleur Jeans Mat heeft een aantrekkelijke prijs en kan een nieuwe eigenaar nog vele jaren plezier geven. De framemaat is 49 en de wielmaat is 28 inch. De fiets is uitgerust met verlichting en versnellingen. De stevige bagagedrager maakt het mogelijk om zware bagage achterop te binden. Het mooie mandje voorop is een fijn plekje voor kleine tassen.

€495,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

2. Trek Dual Sport 2

De tweedehands Trek Dual Sport 2 is een hybride fiets die sinds 2020 gebruikt is voor woon- werkverkeer. De huidige eigenaar vindt het nog steeds een fantastische fiets maar door een wijziging in zijn werk, wil hij de fiets verkopen. Verharde wegen, gravelpaden of lichte trails kan de Dual Sport 2 allemaal zonder problemen aan. De fiets is zo goed als nieuw, er is ongeveer 800 kilometer mee gereden en is altijd goed onderhouden. Deze fiets heeft een lichtgewicht aluminium frame, een coilvork die alle hobbels uit het terrein moeiteloos opvangt en Shimano-aandrijving met 24 versnellingen. Dit geeft meer dan voldoende bereik voor platte wegen maar ook voor steile klimmen. Krachtige hydraulische schijfremmen zorgen voor voldoende remkracht en de all-terrain Bontrager-banden zijn betrouwbaar. Er worden ook verschillende accessoires meegeleverd.

€650,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. Batavus Wayz

Deze mooie klassieke zwarte stadsfiets is pas twee jaar oud en nog zo goed als nieuw voor een volgende eigenaar. De fiets is uitgerust met alle nodige onderdelen zoals verlichting, een bagagedrager, versnellingen en een comfortabel zadel en handvatten. De fiets heeft een redelijk lage instap wat opstappen makkelijker maakt.

€495,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

4. Sparta Mojo

Deze tweedehands stadsfiets van Sparta ziet er nog  goed uit en kun je goed inzetten voor boodschappen. Het is gemakkelijk om er een kinderzitje op te zetten en dankzij een dubbele standaard blijft de fiets altijd stevig staan. Bij deze Sparta zijn alle spaken in het achterwiel vervangen voor extra stevige spaken, dus de fiets kan zwaar worden belast. De volgende onderdelen zijn allemaal vernieuwd; zadel, handvatten, versteller + versnellingskabel, remkabel, koplamp en de achterlamp. Kortom, een heel fijne fiets voor een mooi prijsje.

€375,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. Gazelle Chamonix T24

Deze Gazelle-hybride voor heren uit 2016 ziet er nog steeds goed uit en is heel geschikt om nog flink wat kilometers mee te maken. Hij is lichter dan de Chamonix T27 zonder in te leveren op kwaliteit. Een ware kilometervreter met zijn multigrip-stuur en hoogwaardige componenten als Shimano-versnellingen en V-brake-remmen.

€445,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.