Lekker lenteadresje: COPPI koffie & fietsen in Rotterdam

0

Zin in een voorschot op de lente? Ontdek het lekker frisse Coppi koffie & fietsen in Rotterdam, een ontbijtbar, lunchroom en café in één. Alles draait hier om fietsen: ze verkopen allerlei bijzonder moois dat te maken heeft met fietsen én het is ook een fietsenmaker.

COPPI koffie & fietsen vind je in Rotterdam, onder de leuke Hofbogen. Als fietser weet je het: zonder koffie kom je niet ver. Bij COPPI gebruiken ze alleen supervers gebrande koffiebonen, lokaal gebrand door de Rotterdamse brander John Schot.

Ontbijtstek voor fietsers in Rotterdam

COPPI is ook een fijn plekje voor taartjes of biertjes na je tocht (natuurlijk van een Rotterdamse brouwerij, Noordt), of voor een voedzaam ontbijt voor je aan een mooie ronde begint. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met fietsers die een sportieve dag voor de boeg hebben. Kies voor de zachte muesli met yoghurt, rood fruit en hazelnoten, of de boekweitwafels met banaan en zelfgemaakte blauwe bessenjam, die vallen niet te zwaar als je actief aan de slag gaat. De naam is trouwens een ode aan de legendarische wielrenner Fausto Coppi – een leuke plek voor een ‘COPPI’ koffie!

Beetje uit de richting? Coppi heeft ook een fijne webshop!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.