Boeken voor fietsers? Met deze leuke titels maak je zeker iemand blij

0

Boeken voor fietsers of lezers die van humor, avontuur en mooie foto’s en verhalen houden. Deze vijf recente uitgaven nemen je mee op reis, maken je aan het lachen en/of je steekt er nog wat van op. Stap op en rij mee.

boeken voor fietsers

Foto uit het boek Op eigen kracht. Een motortje was hier toch wel handig geweest…

Boeken voor fietsers

1.Omstreken
Alle schoonheid in Europa ten spijt: Nederland is het beste fietsland ter wereld. Vol bezieling laten Merijn Heijne en Esther de Lange dat zien in Omstreken, hun boek vol foto’s, routes en fietsinspiratie in alle provincies.
€ 39,90 kijk op OMSTREKEN 

boeken voor fietsers

2. Op eigen kracht
Als je van avonturen houdt, is de reis van Zoë en Olivier een bron van inspiratie. Ze trekken vier jaar op eigen kracht de wereld door, zonder eindbestemming. Niet alleen per fiets, maar ook zeilend, wandelend, kanoënd, skatend en skiënd ontdekken ze het onbekende. Al met al leggen ze zo’n 40.000 kilometer af. Uiteraard niet zonder slag of stoot. Naast verhalen en foto’s zit het boek dan ook vol beproefde praktische tips en paklijsten. Lees mee en kijk je ogen uit.
€ 39,95 kijk op OP EIGEN KRACHT

boeken voor fietsers

3. From A to B
Licht, luchtig en vol humor, dit boek van de Britse Dave Walker met een scala aan cartoons over het wel en wee van fietsers en fietsen in het algemeen. Leuk!
€ 19,62 via AMAZON kijk ook op FROM A TO B

boeken voor fietsers

4. Diepe zakken
Ingenieur Karin Anema schreef zeventien boeken, waarvan Diepe zakken – op fietssafari voor het goede doel de laatste is. Oud-minister van Ontwikkelingssamen­werking Jan Pronk omschreef het als: ‘Een nietsontziend relaas over de zin en onzin van het najagen van goede doelen in verre landen.’ Het verhaal: met een biketocht door Tanzania en Kenia haalt een fietsgroep sponsorgeld op voor weesmeisjes. Ze fietsen zich kapot maar helpen ze het land? De lokale gids heeft daar een heel eigen kijk op…
€ 16,95 kijk op SCRIPTUM

boeken voor fietsers

5. De dag dat ik in de berm ging zitten
Oud-wielerprof Peter Winnen kan schrijven als geen ander en zit vol spitsvondige humor. In deze verhalenbundel blikt hij veelal terug op zijn jeugd en zijn ontluikende carrière als wielrenner. Aanrader!
€ 21,99 kijk op THOMAS RAP 

boeken voor fietsers

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.