Top 5 fietsen om je goede voornemens mee te vervullen

0

ADVERTORIAL

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Deze keer vijf fietsen om je goede voornemens mee te vervullen. Bekijk de interessante opties hieronder!

Top 5 fietsen om je goede voornemens mee te vervullen

1. Batavus Fonk 7

Ben je op zoek naar een fijne fiets zodat je vaker de auto kan laten staan? De Batavus Fonk 7 is veelzijdig en gemaakt om je rustig door het verkeer te laten bewegen. Dankzij de zeven versnellingen rijd je sportief alle heuveltjes en viaducten op. De fiets heeft een sportieve uitstraling en is uitgerust met verlichting, een versnellingsnaaf, naafdynamo en rollerbrakes. De kwetsbare onderdelen zitten mooi weggewerkt in de naven. Daardoor worden ze niet aangetast door bijvoorbeeld het weer. Een fiets waar je dus lang plezier van kunt hebben.

€749,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

2. Sparta c-Grid Ultra M7Tb

De Sparta C-Grid Ultra kan je ook helpen om vaker de fiets te pakken in plaats van de auto. De e-bike is uitgerust met een Bosch Active Line Plus-middenmotor met een koppel van 50 Nm. Met deze motor fiets je gemakkelijk heuvels op en ook tegenwind trotseer je met gemak. Dankzij de hydraulische schijfremmen kom je altijd weer veilig tot stilstand, ook als het nat is buiten. Daarnaast is de fiets voorzien van een Shimano Nexus 7-speed naafversnelling. Een onderhoudsvriendelijk systeem met een prima schakelbereik . Daarnaast heeft de C-Grid Ultra een riemaandrijving in plaats van een kettingaandrijving. Deze aandrijving gaat langer mee. Deze e-bike kun je gebruiken voor de dagelijkse boodschappen, maar is ook zeker geschikt om elke dag mee te forenzen.

€2.899,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. Gazelle Orange C310

Deze zeer goed onderhouden Gazelle Orange C310 HMB is een elektrische stadsfiets met een extra krachtige Bosch Active Plus-middenmotor: ideaal voor allerlei fietsritjes. De motor is bijzonder stil, krachtig met 50 Nm koppel en biedt een vloeiende dynamische ondersteuning. Door het lage zwaartepunt van de middenmotor heeft de fiets een stabiel rijgedrag. Er is 6075 kilometer probleemloos gereden met deze fiets die voorzien is van een 400Wh uitneembare accu met een actieradius van zo’n 125 kilometer. Schakelen verloopt traploos met de Enviolo-versnellingsnaaf: in elke versnelling trap je zo even hard. De kabels en koplamp zijn ter bescherming mooi weggewerkt in het nieuwe frame.

€1.899,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

4. Batavus Packd 3

Wil je vaker boodschappen doen met de fiets? Dan is deze Batavus daar geschikt voor. Je kunt gemakkelijk je boodschappentassen op het rekje voor op je fiets zetten. Je kunt ook een mandje monteren op het rekje zodat je daar allerlei boodschappen in kan leggen. De transportfiets is voorzien van een stevige tweepoot standaard en stuurslot zodat je fiets niet omvalt als je veel bagage meeneemt.

€699,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. Santos Travel Lite

Met deze Travel Lite ga je veel fietsen, dat kan niet anders. Voor je het weet rijd je via de supermarkt, langs je werk, dwars door de Alpen, naar het warme, prachtige Toscane… Als je er eenmaal op zit wil je er namelijk niet meer vanaf.  Veel kilometers, minimaal onderhoud, dat was het streven toen de fiets werd ontworpen. De fiets heeft een mooi frame met afgewerkte, gladde lasnaden en gebruiksvriendelijke FIRMtech-remmen. Deze favoriet is je pakezel op vakantie, je betrouwbare metgezel tijdens de ritjes woon-werk en dient daarbuiten als handige boodschappen buddy.

€5.849,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.