Kettingkaarsjes: duurzaam, handgemaakt én voor een goed doel

0

Fietsliefhebber Agnes Karsijns maakt al een aantal jaar kettingkaarsjes: waxinelichthouders gemaakt van oude racefietskettingen. De opbrengst is voor de kankerbestrijding. Een supermooi en leuk cadeau voor de feestdagen! Met recht een licht in de duisternis.

Kettingkaasjes

Uniek, duurzaam, handgemaakt én voor een goed doel: kettingkaarsjes

Kettingkaarsjes

Samen met haar man Jan fietst Agnes al haar hele leven op allerlei soorten fietsen, van racefiets tot mountainbike en gewone fiets. Elke week maken ze wel een paar ritjes. Ook de Alpe d’HuZes is voor hen niet onbekend. Agnes deed twee keer mee en begeleidde ook een keer twee dochters. Daarvoor moesten ze natuurlijk veel geld ophalen voor de kankerbestrijding.

Kettingkaarsjes

Zo zien de houders eruit in het volle licht

Creatief!

Dat maakt creatief, zo merkte Agnes. Zo graveerde ze veel glazen met het logo van Alpe d’HuZes. Ook maakt ze al een paar jaar van oude racefietskettingen zogenaamde kikakaarsjes of kettingkaarsjes. Die oude kettingen haalt Agnes overal vandaan om er nieuwe waxinelichthouders van te maken. De opbrengst is steevast voor de kankerbestrijding. Dit jaar gaat deze naar het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. De kettingkaarsjes kosten 7,50 euro per stuk. Een mooi, duurzaam initiatief en nog voor een goed doel ook. Bestel en lees meer hier op: KETTINGKAARSJES Of kijk hier op: INSTAGRAM

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.