Top 5 stadsfietsen met een leuk prijsje

0

ADVERTORIAL

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Deze keer vijf stadsfietsen met een leuk prijsje. Bekijk de voordelige opties hieronder!

Top 5 stadsfietsen met een leuk prijsje

1. Stevens Élégance Lite

Deze tweedehands Stevens Élégance Lite-herenfiets is perfect als citybike. De fiets is o.a. voorzien van een Shimano 8 speed versnellingsnaaf met terugtraprem en Tektro-velgremmen voor extra veiligheid en een Shimano-naafdynamo. De fiets is zeer goed onderhouden met hier en daar lichte gebruikssporen. Ook zitten er veel nieuwe onderdelen op zoals een set Schwalbe Landcruiser-banden.

€250,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

2. Puch Crunch

Ben je op zoek naar een stoere damesfiets voor kleine afstanden binnen stad of dorp? Deze tweedehands damesfiets is uitgerust met de benodigdheden voor je korte ritten. Het rekje voorop is handig voor je tas of je kunt er een mandje op monteren. De brede banden en het grote zadel zorgen ervoor dat je comfortabel op de fiets kan rijden.

€175,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. Cortina U1

De Cortina U1 RN is een zeer eenvoudige fiets met een heel hip design. De eenvoudigheid maakt haar juist ook zo betaalbaar en onderhoudsarm. Met terugtraprem is dit een zeer degelijke fiets waar je geen omkijken naar hebt. De perfecte fiets voor jouw alledaagse ritten door stad of dorp. Hij wordt compleet geleverd met verlichting, een slot en een stevige bagagedrager.

€385,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

 

4. Gazelle Esprit C3

Deze tweedehands Gazelle Esprit is een fiets die jarenlang voor veel plezier zorgt. Het frame is erg stevig en kan wel tegen een stootje. De fiets is voorzien van geïntegreerde verlichting zodat je er altijd veilig mee naar school kan, naar de supermarkt of lekkere ritjes door de stad. Overal kun je comfortabel heen fietsen door zijn gebogen stuur en zijn bredere banden. De Gazelle Esprit C3 was genomineerd voor Fiets van het jaar 2017.

€375,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. Gazelle Fuente

Wil je graag een sportieve fiets voor je fietsritten? Dan is deze Gazelle Fuente geschikt voor jou. De fiets heeft een damesframe, maat 53, en is uitgerust met Shimano Alivio 24 versnellingen. Het stuur is verstelbaar en het zadel is van Sella Royal. Kortom een fijne sportieve fiets voor een leuke prijs.

€350,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.