Fietsvriendelijk adresje: Herberg de Brabantse Kluis

0

Bijzonder: Herberg de Brabantse Kluis vind je naast het statige Missieklooster Heilig Bloed, een levendige zustergemeenschap vlakbij Aarle-Rixtel. Een super stekje voor fietsers en e-bikers, met fijne voorzieningen! Leuk voor een weekendje weg of om even op te laden tijdens je route. 

De oude kloosterboerderij is omgebouwd tot de sfeervolle herberg: Herberg de Brabantse Kluis. Compleet met gratis oplaadpunt voor e-bikes en afgesloten fietsenstalling. Je kunt hier ook e-bikes huren, handig als je een paar dagen op vakantie bent of eens een dagje ergens anders wilt fietsen dan in je eigen regio!

Knooppuntenfietsen in Brabant

Knooppunt 66 is het dichtstbijzijnde knooppunt vanaf de herberg. Je trapt er zo naartoe. Vanuit dit knooppunt kun je aansluiten op de Bruggen- en kanalenroute, een route van 40 km langs de Mariagrot in Mariahout, verschillende kanalen van de Waterpoort van De Peel en door de Heerlyckheid Gemert. Je ontdekt ook gezellige dorpen om even uit te rusten op een terrasje!

Zelf een fietsroute plannen

In samenwerking met Tourclub Aan de Wielen uit Aarle-Rixtel heeft de Brabantse Kluis diverse fietsroutes uitgezet. Deze routes kun je gratis downloaden via de site. Je fietst afwisselend door landerijen, bossen en dorpskernen. De routes passeren ook diverse cafeetjes en restaurants waar je een stop kunt maken. Zelf kun je ook een eigen mooie route plannen op Visitbrabant.com.

Beeld: Herberg de Brabantse Kluis 

Foto fietsers: Routebureau Brabant

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.