Fietsen in Brabant met de Tilburgse Fiets4daagse

0

Weer zo’n fijn fietsevenement waar je aan kunt meedoen: de Tilburgse Fiets4daagse van 3 tot en met 6 oktober. Een vierdaagse ontdekkingstocht vanuit Tilburg door het Brabantse land.

Zomers zicht op de Piushaven in Tilburg

Fietsen in Brabant

Voor de tiende keer organiseert Toerclub Tilburg – TCT93 – dit jaar de Tilburgse Fiets4daagse. Een vierdaagse ontdekkingstocht door het Brabantse land voor iedereen en 55 plussers in het bijzonder. Behalve het genieten van de prachtige fietsroutes is er de mogelijkheid een bezoek te brengen aan een lokale ondernemer(s) met Brabantse streekproducten.

Alle routes zijn volledig uitgepijld, maar je ontvangt ook routekaarten en routebeschrijvingen. Ook kun je de routes met je eigen navigatie rijden. Je kunt van zondag 3 oktober tot en met woensdag 6 oktober dagelijks starten vanaf 9.00 uur voor een tocht van 40 of 65 kilometer. Uiteraard kun je ook deelnemen aan een dag, meerdere of gewoon allemaal. Lijkt het je wel wat? Op de WEBSITE TCT93 vind je alle informatie.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.