FietsActief nummer 7 Met gratis Streekgids Vaals

0

Met een beetje nazomergeluk fiets je zonnig de herfst in om te genieten van alle kleurenpracht die dat seizoen in petto heeft. In deze nieuwe FietsActief volop inspiratie en prachtige routes daarvoor.

Doe de fraaie fietstocht vanuit Culemborg door de Betuwe langs fruitbomen en forten. Zoek het hogerop in Groningen voor een grondig kennismakingsrondje van 237 kilometer in 4 etappes. Of zak juist af naar het zuiden om Vaals en de afwisselende grensregio te ontdekken.

Die grens over? We tonen je fietsparadijs Slovenië, fietsen van Italië naar Kroatië en hebben vier toproutes tussen de Saar en de Moezel langs sprookjesachtige stadjes.

Zin in nieuwtjes en techniek? Die hebben we volop. Zo nemen we een paar fietssokken en twee e-bikes onder de loep. Ook doen we uit de doeken hoe je omgaat met ongedierte onderweg en ontleden we weer een heikel punt: de wettelijke bescherming van de fietser in het verkeer. Da’s namelijk heel aardig geregeld.

Gratis Streekgids: Vaals
Het is heerlijk fietsen in de gevarieerde regio rond Vaals. Maak het jezelf makkelijke door te rijden op een e-bike of train juist je kuiten en neem wat vaker een pauze. Leuke adresjes daarvoor zijn er genoeg. In deze Streekgids lees je er alles over. Inclusief routekaart, routebeschrijving, de beste afstapadressen en kortingsbonnen.

FietsActief nummer 7 – 2021 is vanaf dinsdag 14 september in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

 

 

 

 

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.