Top 5 vakantiefietsen van FindYourBike

0

ADVERTORIAL

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Deze keer vijf vakantiefietsen. Bekijk hieronder het quintet fijne reismaatjes!

Top 5 vakantiefietsen

1. Trek Dual Sport 2 Equipped HS18 60

De Dual Sport is een veelzijdige hybride fiets die uitblinkt op verschillende soorten terrein. De lock-out op de voorvork garandeert dat je altijd zo efficiënt mogelijk rijdt. Gesloten op gladde, verharde wegen. Open op ruwere trails. Hij is uitgerust met verlichting, spatborden en een achterdrager dus je kunt direct op pad gaan. Een breed versnellingsbereik betekent dat je nooit te hard of te zacht hoeft te trappen, zelfs niet op de steilste heuvels. Een ideale fiets dus voor gevarieerde fietstochten op vakantie.

€729,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

2. Giant AnyTour CS

Doordeweeks zorgeloze woon-werkritten en in het weekend een aangename tocht door de natuur om even te ontspannen. Deze toerfiets is geschikt voor zowel vlak als heuvelachtig terrein, mede dankzij het lichte aluminium frame. Met de hydraulische schijfremmen is er veel remkracht, ook als het regent. Daarbij is de riemaandrijving een groot pluspunt van de Anytour CS. Deze doet stil zijn werk en is duurzaam en onderhoudsarm. Reflecterende details zorgen voor veiligheid en de brede banden brengen comfort. Met behulp van de MIK-achterdrager gaan essentiële spullen onderweg gemakkelijk mee.

€999,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. Specialized Crossover Elite Disc ST

Deze sportieve, comfortabele allround fiets is tweedehands maar is altijd zeer goed onderhouden. Het is een damesfiets, maat S/M (155-170cm), met een verende voorvork, 21 versnellingen en schijfremmen. De fiets beschikt over automatische voor- en achterverlichting, een stevige bagagedrager en robuuste spatborden. Een fijne fiets om mee te nemen op vakantie inclusief een leuk prijskaartje.

€650,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

4. Giant Ease-E+

Wil je toch een extra duwtje in de rug tijdens je fietstochten op vakantie? Deze soepele en stille e-bike nodigt altijd uit om te gaan fietsen. Of je hem nu gebruikt voor transport, gezondheid of puur voor het plezier, de Ease-E+ is je trouwe begeleider. De Giant SyncDrive Move motor geeft je een soepel, geruisloos en natuurlijk rijgevoel. Het lichtgewicht aluminium frame heeft een verlaagde bovenbuis en een lage instap waardoor op- en afstappen een fluitje van een cent is.

€1.699,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. Cube Touring Hybrid EXC 500

Als je van beklimmingen houdt, dan is dit zeker de perfecte fiets. De cassette op deze fiets heeft twaalf kransjes, die lopen van 10 tot 51 tanden, dat is een mountainbike verzet. Samen met de krachtige Bosch aandrijving kun je alle lange en steile beklimmingen aan op deze e-bike. Daarnaast zijn ook de onderdelen top. Van de twaalf soepele Shimano versnellingen en de betrouwbare hydraulische schijfremmen tot aan de voorvork met luchtvering en een verende zadelpen, alles staat in dienst van comfort, controle en veiligheid. Spatborden, verlichting, een standaard en een geïntegreerde bagagedrager maken het plaatje compleet. Nog niet helemaal overtuigd? Lees HIER ONZE PROEFRIT met de fiets

€2.849,- HIER te vinden op FINDYOURBIKE

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.