Nieuw boetiekhotel in Den Haag: The Monument

0

Nieuw: The Monument, een boetiekhotel gevestigd in een rijksmonument in hartje Den Haag. Verrassende hedendaagse kunst en klassieke elementen komen samen in tien unieke verblijven: van een tropische Jungle suite tot een luxe appartement over de gehele eerste verdieping met een prachtig uitzicht op de Prinsegracht. 

Met het strand, musea, winkels en horeca in de buurt is The Monument de perfecte uitvalsbasis voor fietstochtjes door en rond de stad. In de eclectische inrichting worden authentieke elementen gecombineerd met een eigenzinnig interieur. Alle kamers zijn verschillend ingericht. Hedendaagse kunst en verrassende, moderne details worden gecombineerd met monumentale deuren, glas-in-loodramen, klassieke schouwen en hoge plafonds.

Bijzondere beleving door themakamers

In The Monument is ieder verblijf een belevenis op zich. In de Jungle suite blijf je zelfs onder de douche in tropische sferen, door keramieken tegels met een botanische print. Op de tweede verdieping vind je The Concrete Room, een urban retreat met een clean design met grijze tonen. In de Wood Room voeren hout en warme kleurtinten juist de boventoon. Hier geniet je van het beste uitzicht op het historische stadshart! De ensuite badkamer geeft je het gevoel alsof je je in een Scandinavische spa bevindt. Het appartement op de eerste verdieping is maar liefst 72 vierkante meter groot en biedt plaats aan vier personen. Het appartement bestaat uit twee grote kamers, een keuken en een enorme badkamer. Wie dit appartement huurt, heeft de hele verdieping voor zichzelf.

Gratis fietsroute Den Haag

Op ontdekking in Den Haag? Rijd onze eigen fietsroute Rondje stad en duin! Gratis te downloaden voor abonnees. Je vindt de route hier: https://www.fietsactief.nl/2020/12/01/route-den-haag-rondje-stad-en-duin 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.