Slaap eens bij Bunk Hotel in de Utrechtse Westerkerk (+routetip!)

0

Een leuke uitvalsbasis voor een weekendje fietsen: Bunk Hotel, in de Westerkerk in Utrecht. De monumentale kerk is omgetoverd tot ontmoetingsplek voor Utrechters en mensen van ver. Neem meteen ons streekgidsje mee met een gratis fietsroute en nog meer bijzondere tips!

Bunk combineert het comfort van hotels met het sociale idee van hostels. De 45 kamers zijn compact, maar ontworpen met oog voor detail: iedere centimeter slim is gebruikt. Je hebt hier zelfs speciaal voor backpackers een hostelruimte met 60 pods, capsules met een bed erin die met een geluids- en lichtwerend gordijn kunnen worden afgesloten voor privacy. Je hoeft dus niet naar Azië om eens een podhostel te zien. Verder heeft Bunk ook een gezellig café, restaurant en bar met huis gebrouwen bier. Je kunt er al een lekkere maaltijd uit de wereldkeuken bestellen vanaf 10 euro. Een inspirerende hotspot, met een lekker eigenwijs sfeertje.

Gratis fietsroute Utrecht

Zin om te gaan fietsen door en rond Utrecht? Neem ons streekgidsje mee met een mooie fietsroute en leuke tips! In de gids vind je nog veel meer bijzondere adresjes, leuk om je weekendje weg helemaal compleet te maken.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.