Top 5 e-bikes voor sportieve fietsers

0

ADVERTORIAL

Elke maand selecteert Findyourbike vijf fietsen voor de Top 5 van de maand. Deze keer vijf prachtige bikes voor sportieve fietsers. Ben je op zoek naar een nieuw exemplaar? Bekijk de pareltjes hieronder!

Top 5 e-bikes voor sportieve fietsers

1. Cube Touring Hybrid EXC 500

Wat je doel ook is, op de Touring Hybrid EXC van Cube kun je bouwen. De Bosch-aandrijving is licht en stil, maar ook krachtig. De ondersteuning is zo verfijnd, dat je niet eens in de gaten hebt dat je geholpen wordt bij het trappen. Daarnaast zijn de onderdelen op de fiets van hoge kwaliteit en zorgen ze voor comfort, controle en veiligheid. 12 soepele Shimano versnellingen, betrouwbare hydraulische schijfremmen, een voorvork met luchtvering en een verende zadelpen. Spatborden, verlichting, een standaard en een geïntegreerde bagagedrager maken het plaatje compleet!

€2.849,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

2. Leaderfox Denver

Deze stoere e-bike is ideaal voor liefhebbers van snelheid en kracht. De fiets is uitgerust met een Bafang M300-middenmotor waarmee je tot 80 Nm kunt bereiken! Dankzij de snelheidssensor kun je meteen meten hoe hard je fietst. De snelheid wordt ook toegepast op het opladen. Dankzij een nieuwe snellader is de oplaadtijd van de accu aanzienlijk ingekort en kun je snel weer op je fiets stappen!

€2.399,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

3. Giant FastRoad E+ Pro

De Giant FastRoad E+ Pro maakt elke rit dynamisch en leuk dankzij de Yamaha SyncDrive Pro-motor, de nieuwe duurzame Giant EnergyPak Smart Compact 500 Wh-accu en een licht en soepel rijdend aluminium frame. De compacte motor geeft een natuurlijk aanvoelende ondersteuning en versterkt jouw eigen trapkracht onmerkbaar. Zo kun je verder en sneller rijden met minder inspanning. Daarnaast heeft deze fiets een lichtgewicht ALUXX SL aluminium frame en een geïntegreerde drager, spatborden, verlichting houder en fietsstandaard. Kortom, alles wat je nodig hebt voor je avonturen!

€3.250,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

4. Specialized Vado Sl

Er is geen andere e-bike die zo’n kwaliteit, bereik en kracht heeft en daarnaast ook nog eens zó licht is. De Turbo Vado SL van Specialized is perfect voor trainingen, off-road en voor last-minute ritjes. De extra heldere ingebouwde verlichting aan de voor- en achterkant zorgt ervoor dat je in het donker alles goed kan zien en jij daarnaast ook goed zichtbaar bent voor andere verkeersdeelnemers. Het Turbo Connect Display maakt het mogelijk om je ritgegevens te bekijken en de Pathfinder banden bieden veel grip. Ideaal voor sportieve fietsers met een ruim budget..!

€4.599,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

5. Gazelle Ultimate C8+ HMB

De Ultimate C8+ HMB fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate van Gazelle een lust voor het oog. Dankzij het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame fietst de Ultimate C8+ HMB heerlijk stabiel. Voor extra comfort zorgen de lederen handvatten, brede banden en geveerde voorvork met geïntegreerde remmen. Niet eerder was sportief fietsen zó comfortabel.

€3.299,-  HIER te vinden op FINDYOURBIKE

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.