Achterhoek Routes app en Interactieve routemixers wijzen de weg door de Achterhoek.

0

ADVERTORIAL

Met wel 3200 kilometer hoogwaardig fietsknooppuntennetwerk hoef je in de Achterhoek nooit te verdwalen. Maar welke route voert nu langs de kastelen en over de landgoederen, of juist door de historische stadjes en de Nationale landschappen? Hoe weet ik welke route er bij mij in de buurt ligt en wat de lengte van deze route is? De nieuwe Achterhoek Routes app en de Interactieve Routemixers bij de VVV Inspiratiepunten geven het antwoord op al deze vragen.

Achterhoek Routes app

Gratis Achterhoek Routes app

In DE NIEUWE APP, die gratis in de app stores te downloaden is, vind je meer dan 250 routes op één plek. Aan de hand van filters en de zoekfunctie kun je de route selecteren die aan al je wensen voldoet. Door op de route naar keuze te klikken, krijg je alle informatie over de route, zoals afstand, duur, plaatsen waar de route doorheen komt en leuke tips voor onderweg. Ook kun je de route opslaan als favoriet of downloaden voor offline gebruik.

Binnenkort meer
De Achterhoek Routes app is nog volop in ontwikkeling. Zo wordt de app binnenkort uitgebreid met gesproken navigatie en een online routeplanner. De app downloaden of meer informatie? KLIK HIER

Interactieve Routemixers

Bij vier VVV Inspiratiepunten zijn zogenoemde Routemixers in gebruik genomen. Via deze Routemixers kunnen bezoekers ter plekke op een interactieve manier een eigen route samenstellen. De Routemixers hebben qua uiterlijk allemaal een andere uitstraling, passend bij het DNA van de omgeving. Zo heeft de Routemixer van Zutphen het thema Hanzestad, maar in Winterswijk staat het thema Nationaal Landschap centraal. Je maakt via diverse knoppen en hendels een aantal keuzes. Bijvoorbeeld of je wil wandelen of fietsen, welke afstand en welk thema. Hier rollen diverse routes uit, en na keuze kan je de route via een QR code op je mobiel overzetten. Ga voor meer informatie naar FIETSEN IN DE ACHTERHOEK

Achterhoek Routes app

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.