Nieuwe outdoor audiogids voor Blind Walls Gallery in Breda

0

Blind Walls Gallery in Breda heeft als eerste kunstproject in Nederland een outdoor audiogids in vier talen. Leuk om op de fiets te ontdekken! Onderweg krijg je uitleg bij 23 kunstwerken. 

Dit is niet een klassieke audiotour zoals in een regulier museum, maar een openlucht versie. Hierbij krijgt je als bezoeker via een klein kastje op de muur bij de muurschilderingen toegang tot het fragment, dat je afspeelt via je mobiele telefoon.

Ontdek het verhaal achter het kunstwerk

Bezoekers scannen de QR-code op het kastje en kunnen meteen een vrijwillige bijdrage doneren aan Blind Walls Gallery. Hierna is via de smartphone het audiofragment over de muurschildering te beluisteren. Met de donaties helpen luisteraars Blind Walls Gallery om nieuw werk in de stad te realiseren en het museum op straat uit te breiden.

Gratis fietsroute langs de Blind Walls Gallery Breda

Op deze kaart zijn alle Audio Guide muurschilderingen makkelijk te vinden. Plak ze achter elkaar voor een mooie fietstocht door het centrum, of pik er een paar uit en maak daarna een rondje door de natuur rond de stad. Alle werken zijn door bezoekers coronaproof in de buitenlucht te bezoeken. Er is ook een kant en klare fietsroute langs een aantal van de kunstwerken!

Beeld: Evy van Nispen/ www.evyvannispen.com / PHOTEDby Edwin Wiekens

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.