Lekkere camping voor deze zomer: Bij Roozen in Brabant

0

Een leuk zomers adresje: camping Bij Roozen, in het Brabantse Vorstenbosch. Om de hoek van natuurgebied de Maashorst waar je prachtig kunt fietsen. De Maashorstroute komt langs de camping!

Bij Roozen op Leijland is een leuke landelijke stek in Brabant. Naast twee luxe groepshuizen hebben ze ook vakantiehuis De Knop voor 3 personen, met een omheinde tuin. Maar helemaal zomers is natuurlijk de fijne camping. Geen eigen kampeerspullen? Huur de ingerichte Veldhut of Bell Tent!

Pizza bakken op de camping

In het hoogseizoen bakken ze eens in de week pizza’s in de houtgestookte leemoven. Heb je geen zin om te koken, op 9 minuutjes lopen van de camping is er een eetcafé. Hier kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een drankje of een ijsje.

 Kamperen bij de Maashorst

De camping ligt op steenworp afstand van Uden en Veghel in Vorstenbosch. Het centrum van Vorstenbosch met winkels zoals een supermarkt ligt op slechts 5 minuten fietsen. Hiervandaan fiets je ook zo naar natuurgebied De Maashorst! Diverse knooppunten fietsroutes (zoals de Maashorst fietsroute) komen voorbij de camping.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.