FietsActief nummer 4 – mét gratis Streekgids Laag Holland

0

Het fietsseizoen is nu écht begonnen. Ontdek ons land, en een stukje buitenland, optimaal met dit nieuwe nummer bomvol inspiratie: routes, reizen, techniek, achtergrond en veel praktische tips. Met gratis Streekgids Laag Holland!

FietsActief nummer 4

Eropuit! Dat wil je. Om te genieten van al dat frisse groen dat zich nu eindelijk overtuigend laat zien. Rond Breda bijvoorbeeld, waar we je meenemen op een rondje door de bossen, langs vennetjes, koffietentjes én langs de historie van de Nassaus. Iets heel anders is de knooppuntenroute Tholen: een verborgen parel van rust en ruimte vol afwisseling en leuke strandjes. Picknickkleed mee!

Laat je verder inspireren door de magie van de Zwitserse Jura: niet alleen een fietsuitdaging, maar ook een oefening in het in je opnemen van talloze fenomenale landschappen. Of ontdek Oostenrijk in 14 knappe routes vol culinaire verrassingen. Ten slotte blijken de Yorkshire Wolds een fijne light-versie van de Yorkshire Dales: ze bollen lekker, maar je trapt je niet wezenloos. York zelf is daarbij de kers op de taart.

Zin in nieuwtjes en techniek? Die hebben we volop. Zo nemen we een nieuwe fietsband en twee snelle e-bikes onder de loep. Doen we uit de doeken hoe je een fietsapp kiest, en buigen we ons over weer zo’n heikel punt: helmplicht, ja of nee?

Gratis Streekgids: Laag Holland

Laag Holland is de achtertuin van Amsterdam; een gebied vol flora en fauna. Het is een waar paradijs voor fietsers met een warm hart voor natuur én historie. Ontdek het met de drie gevarieerde routes uit de streekgids en geniet van de vele unieke afstapadressen.

FietsActief nummer 4 – 2021 is vanaf vrijdag 14 mei in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.