Minicamping De Torenvalk: lekker fietsen bij de Groote Peel

0

Minicamping De Torenvalk ligt net buiten Grashoek, aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Je rijdt hier zo een heerlijk bosgebied in met diverse wandel- en fietspaden. Een super camping voor fietsers!

Kampeerders die geen zin hebben in massatoerisme of commercie voelen zich in deze ‘groene oase’ zeker thuis. In deze minicamping kampeer je in een landschapstuin, omgeven door een houtwal die goede beschutting biedt tegen de wind. Je kunt er na een fietstochtje heerlijk ontspannen in een van de zitjes in de mooie landschapstuin. Hier kan je ook de huiszwaluwen langs zien scheren en met een beetje geluk zit de torenvalk te broeden waar de camping naar vernoemd is. Na een actieve dag is het lekker bijkomen onder het genot van een drankje bij het kampvuur op de vuurplaats (waar mag dat nog?) of bij je eigen caravan of tent.

Pipowagen en Vintage Caravan

Op de camping vind je ook de karakteristieke Pipowagen Klaproos en de Vintage Caravan met luifel en buitenkeuken. In de Bed & Breakfast hebben ze nog 3 kamers, ideaal voor vrienden / familie die geen eigen kampeermiddel hebben maar wel willen blijven overnachten.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.