FietsActief nummer 2/3 mét gratis Streekgids én 100% e-bike special!

0

Laat het lekkere lenteweer maar komen, wij zijn er klaar voor. Niet alleen is FietsActief editie 2/3 extra dik, je krijgt er ook nog een Streekgids bij én de nieuwe 100% e-bike-special. Al met al meer dan 200 pagina’s vol unieke routes, inspiratie en fietsideeën.

FietsActief nummer 2/3

Zo maak je een gezegend, groen rondje door landelijk Noord-Brabant langs sobere kerken en flamboyante basilieken, ontdek je de Achterhoek met vijf fraaie knooppuntenroutes en wuift het voorjaar je tegemoet rond Gorinchem in het Vijfheerenland.

Vergaap je verder aan de Italiaanse Zonneroute, de weidse Jutlandroute in Denemarken en het landschap rond het Waalse Mons dat een en al historie ademt. Vincent van Gogh besloot er niet voor niets ter plekke kunstenaar te worden. Verder pagina’s vol lezenswaardige fietsboeken, fijne afstaptips in het groen en een wel heel speciaal verhaal van Frank van Rijn*.Technisch redacteur Menno Grootjans neemt verschillende fietsen maar ook een fietsbroek onder de loep en legt de riemaandrijving nog even fijntjes uit.

100% e-bike

Meer hedendaagse hardware? Dan kun je je lol op met de nieuwe 100% e-bike special. 48 pagina’s met alles over de nieuwste e-bikes en de beste accessoires.

Streekgids: Koloniën van Weldadigheid

Deze streekgids staat vol informatie over dit bijzondere gebied in Drenthe en Overijssel met een heel eigen geschiedenis. Drie knooppuntenroutes wijzen je de weg en doen uit de doeken wat die Koloniën nou precies waren. Het prachtige landschap krijgt zo een extra dimensie.

*FietsActief bestaat deze lente precies 25 jaar, hoera! Daarom geven we ieder nummer mooie prijzen weg en schreef wereldfietsicoon Frank van Rijn een mooie terugblik op een kwart eeuw fietsen.

FietsActief nummer 2/3 – 2021 is helaas niet in de winkel verkrijgbaar, maar wel met gratis verzending te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.