Win een fietspakketje – mét de nieuwe fietskaart Limburg!

3

We mogen 10x de nieuwe fietskaart van Noord- en Midden-Limburg weggeven – niet zomaar alleen de kaart, maar een compleet pakket! Doe mee via onderstaande link naar het WINFORMULIER.

Win een fietspakketje

Wat kun je winnen? Nou: 1 van de 10 pakketjes met de fietskaart, de Maasstadjes-fietsroute, Klein Geluk-fietsroute, Limburg Magazine, knooppuntenbandjes en een paar Limburg-sokken. De waarde van het pakket is zeker 12,50 euro!

WINFORMULIER
Ook zo’n fietspakket winnen? Laat voor 25 april je gegevens achter in dit WINFORMULIER!

Nieuwe fietskaart Limburg

De nieuwe fietskaart is een fijn handzaam formaat, waarop je niet alleen alle knooppunten van Noord- en Midden-Limburg aantreft, maar ook die in het aangrenzende Duitse, Belgische en Brabantse gebied. Het meest noordelijke punt op de kaart is Groesbeek en meest zuidelijke Susteren/Dieteren. Ook het traject van de Internationale Maasroute is op de kaart ingetekend. Niet gewonnen, toch zo’n kaart hebben? Je koopt ‘m in de compleet vernieuwde webshop!

 

Deel.

Over de auteur

3 reacties

  1. Wilhelmien Schevers op

    Heel fijn om ook knooppunten van België en Duitsland te hebben zo vlak bij de grensstreek.

  2. jo.kloppenburg op

    Zijn de winnaars al bekend? Anders “moet” ik alsnog de kaart kopen ivm onze vakantie in Blitterswijck 🙂

  3. Linda Korsten op

    De winnaars zijn bekend en ontvangen in de komende weken het pakketje. Ik heb het even nagekeken maar u bent er helaas niet bij. Toch een fijne vakantie gewenst!