Gezond eten zonder poespas: Snel en makkelijk plantaardig koken

0

Zin om gezond te eten zonder al te lang in de keuken te staan (want je zit natuurlijk veel liever op de fiets)? In het nieuwe kook- en inspiratieboek van Deliciously Ella, Snel & makkelijk plantaardig koken, vind je wel 100 plantaardige gerechten die je 10 of 20 minuten op tafel tovert. Helemaal snel klaar ben je met haar tips om makkelijk vooruit koken!

Met dit nieuwe boek van Deliciously Ella wordt plantaardig eten een gemakkelijk onderdeel van je drukke leven. De maaltijden staan binnen 10 tot 20 minuten op tafel. Ook krijg je recepten voor grote hoeveelheden, waardoor je maaltijden vooruit kunt koken. Handig als je snel iets gezonds wilt eten na een mooie dag op de fiets.

Gezond het voorjaar in

Ella deelt ook inzichten en adviezen die voortkomen uit haar veelbeluisterde podcast – over gebalanceerd eten, gezondheid, slaap, stress en een goede spijsvertering. Zo voegt ze een bredere dimensie toe aan de recepten. Ella is een fenomeen in Groot-Brittannië. The Times schreef over haar: “She has become the biggest thing in healthy eating.” Een inspiratie als je gezond het voorjaar in wil!

Deliciously Ella: Snel en makkelijk | 100 gerechten in 10 en 20 minuten | Ella Mills | 9789021579870 | € 24,99

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.