FietsActief editie 1 mét gratis Streekgids Goeree-Overflakkee!

2

Met de nieuwe FietsActief – inclusief gratis Streekgids – begin je de lente goed. Het nummer zit volop routes en inspiratie: voor vliegende start van je buitenseizoen! Bestel FietsActief 1 HIER ONLINE zonder verzendkosten.

FietsActief nummer 1

In het eerste nummer van dit jaar neemt FietsActief je mee de lente in, op weg naar de mooiste plekken via de leukste routes. Zo fiets je een verrassend bloemrijke tocht door de Noordoostpolder en deelt tv-presentator Cornald Maas zijn favoriete rondje rond Bergen op Zoom. Zin in een lieflijk, afwisselend landschap vol rustige landweggetjes? Rijd dan onze unieke knooppuntenroute rond Markelo door de uitlopers van de Sallandse Heuvelrug.

De grens over? Daar gaan we ook voor. Naar Frankrijk, waar we op ons gemak langs wel 200 sluizen in de Bourgogne rijden. In Spanje fietsen we een vorstelijke ronde langs de imposante koningssteden van Andalusië. En in Oostenrijk zakken we af van het hooggelegen Krimml naar Salzburg, waarbij we onderweg tal van volksverhalen verzamelen op de bagagedrager. Toe aan een afstapmoment? In dit nummer ook veel fietstechniek en -achtergronden. Welke partij heeft er bijvoorbeeld hart voor fietsen? En hoe kan het dat het nu zo lang duurt voordat een fiets geleverd wordt?

Streekgids Goeree-Overflakkee

Gratis bij dit nummer: de Streekgids Goeree-Overflakkee. In deze speciale bijlage van 24 pagina’s twee heerlijke rustige eilandroutes vol weidsheid, erfgoed en havenkanalen. Mét talloze leuke afstaptips!

FietsActief nummer 1 – 2021 is helaas niet in de winkel verkrijgbaar, maar wel te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. Beste Fietsactief,
    Zie een advertentie in mijn krant met de titel “Jubileum aanbieding, 6 x fietsactief voor 25 euro”‘.
    Ga naar “fietsactief.nl/25jaar” . Vergeet het maar . Nergens te vinden op jullie website. Gewoon slecht. Jammer.

    Graag toch 6 x fietsactief voor 25 euro!!!!!!