Top adres voor e-bikers: Erfgoedlogies D’Ouffenhoff (+ gratis fietsroute!)

0

Bijna voorjaar, tijd om eropuit te trekken! Ben je een echte e-biker, dan is Erfgoedlogies D’Ouffenhoff in Limburg een aanrader. Hier kun je fietsen huren (ook e-bikes) en ze hebben een afgesloten fietsenstalling en met oplaadpunten. Ideaal, zo kan je e-bike veilig opladen terwijl je geniet van je luxe vakantiehuis!

Erfgoedlogies D’Ouffenhoff vind je in een monumentale vierkantshoeve vlakbij de Maas bij Venlo. Je hebt er de keuze uit verschillende sfeervolle vakantiehuizen, vanaf 2 personen. Ieder huis heeft een eigen sfeer en inrichting, maar een eigen terras of een eigen tuintje hebben ze allemaal. De nieuwe Kasteelboerderij, een XXL vakantiewoning, is voorzien van een wel heel riante eigen tuin. Hier heb je alle ruimte om te lunchen op het terras in de zon – of ga na een mooie fietstocht lekker liggen luieren onder een van de bomen.

Tip: de XXL huizen zijn op het moment met kleine gezelschappen te boeken, een mooie kans om hier eens sfeer te proeven. Tot en met maart hebben ze een leuke aanbieding, zie https://www.douffenhoff.nl/buitenkansje-geweldig-aanbod-douffenhoff/. Mét houtgestookte hottub in de tuin! 

Gratis kastelenfietsroute Limburg

Vlakbij ligt het leuke kastelendorp Baarlo, hier kun je prachtig fietsen langs de vier kastelen én de Maas. De Kastelenfietsroute Peel & Maas leid je ook naar Kasteel De Keverberg in Kessel. Dit is het meest moderne middeleeuwse kasteel van Nederland! Na een recente renovatie heeft het kasteel een glazen constructie gekregen waar nu een gezellig café gevestigd is. Volg de rondleiding van de diepste krochten van het kasteel (met een bijzondere ontdekking!) helemaal naar het hoogste punt. Hier heb je weergaloos uitzicht op de Maas door de enorme glazen ramen.

Meer info: https://www.douffenhoff.nl/

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.