Gezocht: testers van Ortlieb fietstassen!

0

Ben je een fervent fietser en heb je altijd al een oogje gehad op de robuuste Ortlieb fietstassen? Dit is je kans: FietsActief en Ortlieb zoeken testers die een tas uitproberen die bij hen past, en daar in tekst en beeld verslag van uitbrengen. Iets voor jou? Reageer dan gauw! De tas mag je uiteraard zelf houden.

Ortlieb tassen

Altijd al je zinnen gehad op zo’n onverwoestbare Ortlieb tas?

Ortlieb fietstassen

Ben jij een enthousiaste recreatieve fietser en heb je altijd al één van de nieuwste fietstassen van Ortlieb willen testen? Dit is je kans! Ortlieb en FietsActief zijn op zoek naar drie fietsers om ieder één type tas te testen en te reviewen. Het resultaat van jouw test, je review dus, zal verschijnen in FietsActief 4 -2021.

We zoeken drie verschillende soorten fietsers (V/M) met ieder hun eigen fietsprofiel en fietsachtergrond. Grofweg kun je deze fietstypes indelen in de categorieën avontuurlijke vakantiefietser, weekend- en dagjesfietser en woon-werkfietser. Ieder type fietser zal een andere tas uitproberen. De vakantiefietser test een BACK-ROLLER CLASSIC set van twee tassen, de weekend- en dagjesfietser test een BACK-ROLLER FREE enkele tas en de woon-werkfietser test de BACK ROLLER URBAN enkele tas mét deze handige COMMUTER INSERT erbij.

Fijn voordeel: de tas mag je zelf houden en hoeft niet retour. Hoe en waar je de tas test, bepaal je zelf. Na afloop van de testperiode van vier weken stuur je een review en minimaal vijf foto’s naar FietsActief.

Lijkt dit je wel wat?

Herken je jezelf in een van de categorieën en lijkt dit je wel wat? Reageer dan voor donderdag 25 februari door een e-mail te sturen aan redactie@fietsactief.nl onder vermelding van Ortlieb. Vertel in je e-mail het volgende:

  • Welk van de genoemde type fietsers je bent
  • In het kort iets over je fietsachtergrond: waar fiets je, hoe lang, hoe vaak
  • Waarom je een tas wil testen
  • Vermeld je adresgegevens en telefoonnummer
  • Voeg tot slot drie zelfgemaakte foto’s toe waarvan je vindt dat ze best goed gelukt zijn

We kijken uit naar je reactie! Ben jij één van de gelukkigen? Dan hoor je dat uiterlijk maandag 1 maart van ons. Verdere informatie volgt dan persoonlijk.

Ortlieb fietstassen

Zoveel fietsers…

…zoveel paden

En allemaal even waterdicht die tassen!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.