Gezond het nieuwe jaar in met Food Fit Focus

0

We hebben allemaal het afgelopen jaar kunnen zien hoe belangrijk gezondheid en een sterk immuunsysteem is. Met veel fietsen kom je al een heel eind, maar hoe zorg je er nou voor dat je gezond eet, beweegt en toch maximaal geniet van het leven? Het nieuwe boek Food Fit Focus wijst je in de juiste richting. Voor een gezond leven zonder gedoe!

Wat zijn de geheimen van een lang en gelukkig leven? Wat is de kunst van jeugdig ouder worden? Sanne Bernhart zocht 20 jaar lang naar de antwoorden. Zo volgde ze spirituele trainingen en beoefende diverse yogastijlen. Een bodybuildersopleiding gaf haar inzichten en een nieuwe visie op krachttraining. Om te ervaren wat voeding met je doet, fysiek en mentaal, sprak ze met top koks, artsen en wetenschappers. Ze interviewde ook verschillende experts, zoals de in het vrouwenhart gespecialiseerde cardioloog Janneke Wittekoek, Remco Verkaik van het sportvasten en de ademhalingsexpert Bram Bakker over de ademhaling. In haar boek Food Fit Focus deelt ze op een frisse en toegankelijke manier haar inzichten, zodat een gezonde leefstijl zonder gedoe voor iedereen haalbaar is.

Gezond leven is niet zo moeilijk

Een goede balans vinden in je leven hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, schrijft Sanne. Het is een kwestie van het aanpassen van ingesleten gewoonten, van nieuwe rituelen in je leven brengen en ook af en toe iets opofferen. Met heldere en bewezen inzichten, praktische oefeningen en recepten werkt dit boek als coach. De perfecte aanvulling voor fietsers, zodat je helemaal vol frisse moed, kennis, tips, plezier en recepten aan het nieuwe jaar kan beginnen!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.