Wintertip: B&B Life is Good met luxe boerderij en Boomsuite

0

Een super sfeervol adresje voor de winter (vooral als het heeft gesneeuwd!): B&B Life is Good. Een vijfsterren one room hotel in de luxe boerderij, een Boomsuite en sinds kort ook een Loft – hier geniet je van een paar heerlijke dagen. Fiets meteen de prachtige Heerlijkheid Heeswijk-Dinther fietsroute, die van start gaat bij het nabijgelegen Kasteel Heeswijk! 

B&B Life is Good is een mooi luxe plekje op het Brabantse platteland, vlakbij Den Bosch. In een vrijstaand eiken bijgebouw op de eeuwenoude boerderij heb je alle privacy. Wel de luxe die je gewend bent van de mooiere hotels, maar dan in intiemere persoonlijke sfeer: dit is het enige 5* one room hotel van Nederland! Geniet van een hapje en een drankje om de zon te zien ondergaan op je eigen dakterras. Duik ’s ochtends vroeg meteen je privé fitness in, of ga na een fietstocht nog even je eigen sauna in. In de ontbijtruimte geniet je van een knappend vuurtje, een heerlijke start van de mooie winterse dag.

Geen boomhut maar luxe Boomsuite

Je eigen hotelsuite op 4 meter hoogte in een eeuwenoude eik: dat is de boomsuite. Een ruime hotelkamer met ruime badkamer, Finse sauna en een geweldig dakterras, maar dan in een boom! Door een beukenlaan wandel je naar een van de meeste luxe boomhutten van Europa. Je schuift de enorme pui met gemak open en stapt zo op dakterras om te genieten van het uitzicht. Vanuit bed kijk je door de lichtkoepel naar het bladerdak en de sterrenhemel. ’s Ochtends smul je van een mandje ontbijtproducten voor je op de fiets stapt voor een mooie dag in de buitenlucht. Ook leuk en nog maar net geopend is de Loft, te reserveren voor private diners of nachtjes weg.

Gratis fietsroute Kasteel Heeswijk

Vlakbij vind je het prachtige Kasteel Heeswijk, goed voor een mooie wandeling over het landgoed. En de Heerlijkheid Heeswijk-Dinther fietsroute gaat hier van start! Deze volgt de beekdalen van de Leijgraaf en de Aa. Langs de Aa stonden vroeger verschillende kastelen, waarvan er nog twee in goede staat zijn. Ook vind je er nog een ruïne. Kasteel Heeswijk is een van de mooiste kastelen van Nederland, een prachtig begin van je route! De route komt langs hoger gelegen akkers, bossen en zandduinen uit de tijd dat het stroomgebied van de Maas hier lag. Een tip is de indrukwekkende Abdij van Berne, met een kleine omweg te bezoeken. Life is Good, geniet ervan!

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.