Wintertip: een hartverwarmend weekendje Noordwijk

0

De maanden november en december staan voor Hartverwarmend Noordwijk. De badplaats maakt zich op voor een warme winter met genieten van een knapperend haardvuur, een uitgebreid diner bij kaarslicht, hartverwarmende initiatieven en een stevige wandeling of fietstocht gevolgd door een warme chocolademelk.

Juist in deze moeilijke en onzekere tijden is aandacht voor elkaar belangrijk. Met veilig genieten, voor elkaar zorgen en er voor elkaar zijn. Quality time! Noordwijk aan Zee wordt door liefhebbers gezien als het mooiste plekje aan de Hollandse kust: 13 km zandstrand, uitdagende wandelroutes en fietspaden door de prachtige duinen en bossen. Een fijne plek om even bij te komen in deze tijd.

Weekendje uitwaaien en opwarmen in Noordwijk

Geniet tijdens de Hartverwarmend Noordwijk weken bijvoorbeeld van een betaalbaar weekendje weg bij het leuke hotel Hogerhuys. Een overnachting in een 2-persoonskamer, 3-gangen keuzemenu in EMMA dinner & drinks en op de 2e dag een ontbijt met feestelijke ‘bubbels’ voor maar € 80,00 p.p. (boekbaar tot en met woensdag 23 december 2020).

 

Gratis app met fietsroutes bij Noordwijk

Ontdek deze prachtige streek via het Wandel- en fietsnetwerk Bollenstreek: een netwerk van wandel- en fietsroutes in de Bollenstreek, waarvan er een aantal speciaal voor de app werden ontwikkeld. Je kunt nu over paden langs kleurige bollenvelden en groene weilanden lopen of fietsen en de veelzijdige Bollenstreek nog beter ontdekken. Met de gratis app ‘Bike GPX’(te downloaden in de App Store en Google Play) kun je eenvoudig GPX bestanden inladen en je fietsroute navigeren!

Beeld: Noordwijk Marketing & Hogerhuys

 

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.