Winnen: De magische vijfduizendmetergrens van Frank van Rijn

2

Heb je niet veel kans om te fietsen deze winter, verschans je dan lekker met een boekje in een hoekje. Daar is deze nieuwe Frank van Rijn ook al bij uitstek geschikt voor. Klik op de link onderin om het winformulier in te vullen en maak kans op een van de drie exemplaren van De magische vijfduizendmetergrens!

Frank van Rijn

Frank van Rijn zoekt het hogerop

Schreven we in FietsActief nummer 2/3 2020 nog over ‘De Vakantiefietser’ Eric Schuijt die een indrukwekkende 250.000 kilometer in de benen heeft, wereldfietsicoon Frank van Rijn kan bogen op een luttele 620.000 kilometer peddelen. Met zijn 72 jaar is hij ondertussen aan zijn “vierde jeugd bezig”, zoals hij ons liet weten. Het fietsen gaat hem daarbij naar eigen zeggen niet mee zo flitsend af als toen hij 35 was, maar het gaat nog altijd redelijk goed.

Daarbij heeft hij ondertussen ook zestien boeken op zijn naam staan, waarvan deze de jongste loot aan de stam is: De magische vijfduizendmetergrens. Een avontuurlijke fietsreis door Argentinië, Chili, Bolivia en Peru. Daarin gaat hij misschien wel de grootste uitdaging uit zijn leven aan: fietsen boven de vijfduizendmeter grens. Dat betekent weinig zuurstof en veel kou; beide niet optimaal voor een lekker toertje. Het betekent echter ook spectaculaire landschappen, denk aan een enorme zoutvlakte, maanvalleien en een 5559 meter hoge vulkaan.

Duizelt het je al van al die getallen? Die mag je allemaal loslaten. Fietsen is avontuur, da’s de essentie. Frank van Rijn toont het wederom aan. € 21,99 via UITGEVERIJ ELMAR 

Frank van Rijn

Zuid-Amerika? Een kudde lama’s!

Frank van Rijn

Magisch moment: Frank van Rijn bovenop de 5559 meter hoge Chuquiamanta

Winformulier

Kans maken op een exemplaar vanDe magische vijfduizendmetergrens? Vul dit WINFORMULIER in!

Frank van Rijn

Overnachtingsplek in Lagunas

De vulkaan Parinacota met erachter de Pomerape. Voorgrond: Laguna Cotacotani

Frank van Rijn

Zoutvlakte Salar de Uyuni met in de verte Isla del Pescado

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. Prachtige kerel die Frank van Rijn. Schrijft heerlijk verhalend over die verre reizen op zijn fiets. Ik heb ook wel eens een lezing bezocht van hem en zijn oude reisfiets in het fietsmuseum in Nijmegen heb ik ook met interesse bewonderd. Die Gazelle had “maar” 10 versnellingen en hele smalle bandjes. Nu rijdt hij op een fiets met mountainbike versnellingen en bredere banden om ook de meest slechte wegen aan te kunnen die hij per voorkeur lijkt op te zoeken. Anders is het hem te makkelijk!

    groet,
    Wolter