Winnen: Dwaalspoor van Marica van der Meer

4

Heb je niet veel kans om te fietsen deze winter, verschans je dan lekker met een boekje in een hoekje. Daar is deze nieuwe vuistdikke pil van Marica van der Meer bij uitstek geschikt voor. Klik op de link onderin om het winformulier in te vullen en maak kans op een van de drie exemplaren van Dwaalspoor!

Marica van der Meer

Marcia van der Meer fietst de wereld rond

Van reisleider, professioneel fotografe en auteur Marica van der Meer verschenen naast reisgidsen ook al twee boeken: Van vuur naar ijs, over haar tocht van Vuurland naar Alaska en Weg van de Wereld over haar belevenissen tussen Workum naar Adelaide.
In haar nieuwste boek Dwaalspoor fietst ze de wereld rond. ‘Ik ga op de fiets naar mijn 50e verjaardagsfeestje en wil daarna tegen de richting in naar huis fietsen. De aarde is immers rond, dus als je verkeerd om rijdt, is dat net zo goed de weg naar huis.’ Daar valt niet aan te tornen.
In Antwerpen neemt ze een vrachtschip naar Uruguay. Op de fiets gaat het richting de Boliviaanse hoogvlakte in de Andes, waar ze optrekt met Chepe uit El Salvador. Dat zorgt voor hilarische cultuurverschillen. In Guyana zit het regenseizoen in de weg en de enige hoofdweg door het land is een ware blubberbende.
Vanuit Paramaribo in Suriname lift ze met zeilboten door het Caribisch gebied. In Cuba wordt ze geconfronteerd met de armoede die de handelsboycot van Amerika met zich meebrengt. Terwijl er maar geen einde komt aan de immense staat Texas, hoort ze voor het eerst iets over een virus in China. Hoe dat afloopt? Daarvoor moet je dus met dit boekje lekker in dat hoekje. € 24,99 via UITGEVERIJ ELMAR 

Marica van der Meer

De Iguazú-watervallen vanuit Argentinië

Marica van der Meer

Reisgenoot Chepe uit El Salvador

Winformulier

Kans maken op een exemplaar van Dwaalspoor? Vul dit WINFORMULIER in!

Marica van der Meer

Lekker fietsen zo: de hoofdweg door Guyana

 

Marica van der Meer

Per boot door het Amazonegebied

 

Marica van der Meer

Op weg naar Monument Valley in Utah

Deel.

Over de auteur

4 reacties

 1. Tineke van heuveln op

  Zo ver weg ben in nimmer geweest,
  Daarover te lezen lijkt me een feest,
  Onder klimatologisch prima omstandigheden,
  Maken haar fietsavonturen mij vast heel tevreden,
  En krijg ik zeker inspiratie,
  Voor een fietsvakantie vol variatie,
  Dan ga ik de volgende keer,
  Op fietsvakantie dwalen in de geest van Marica van der Meer

 2. Redactie FietsActief op

  Vul om mee te dingen het winformulier in, zie hierboven om door te klikken.

 3. Redactie FietsActief op

  Vul om mee te dingen het winformulier in, zie hierboven om door te klikken.