Fijn coronaproof hotel (met bungalows!): Prins Hendrik op Texel

0

Eilandliefhebbers verzamelen! Gezonde zeelucht, afwisselende fietstochten en lekker uitwaaien op het strand: Texel is dit najaar de ideale plek om vakantie te vieren. Het corona bewuste Hotel Prins Hendrik bevindt zich op een van de mooiste locaties van het eiland: op een steenworp afstand van de Waddenzee en omringd door drie natuurgebieden. Een ideale uitvalsbasis voor fietsers!

Op het grootste Waddeneiland (dat net zo veel schapen als mensen telt!) trek je in de koudere maanden de ruige natuur in om daarna weer bij te komen in je hotel of eigen bungalow. In november en december biedt Prins Hendrik het Nawaaien arrangement en in januari en februari kan je gebruikmaken van het Overwinteren arrangement. De fijngeprijsde arrangementen zijn inclusief twee overnachtingen met een uitgebreid Texels ontbijtbuffet, een driegangen seizoensdiner en korting op de kamerprijs vanaf de derde nacht. In november en december krijg je hier een bittergarnituur in de lobby bij en in januari en februari maken de snacks plaats voor een glühwein of warme chocolademelk. Bij dit hotel zijn ze heel alert op corona, naast de RIVM richtlijnen zijn er aanvullende maatregelen, zoals het regelmatig reinigen van contactpunten. Een veilig idee!

Beeld: Liselotte Schoo

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.