Herfst op De Hoevens: nieuw pop-up hotel

0

De herfst is bij uitstek het seizoen om naar buiten te gaan. Hoewel we noodgedwongen weer een stapje terug moeten doen, kunnen we gelukkig wel blijven genieten van én in de natuur. Op Landgoed De Hoevens, midden in de natuur onder Tilburg, zijn volop mogelijkheden om coronaproof te overnachten. In het nieuwe pop-up hotel bijvoorbeeld!

Wandelen, fietsen, een goed boek lezen of lekker niksen: in het tijdelijke pop-up hotel geniet je van een heerlijk verblijf, midden in de natuur. Je overnacht in een sfeervolle tweepersoonskamer met eigen sanitair. Gasten kunnen, geheel coronaproof, gebruik maken van de riante woonkamer met eet-, zithoek en open keuken. Ontbijt en diner worden verzorgd in samenwerking met de huiscateraar. Het hotel is gevestigd in de prachtige monumentale Vlaamse schuur!

 

Vakantiehuis met gezinskorting

Gelukkig mag je nog altijd met je gezin op vakantie. Hoe fijn is het om even echt tijd voor elkaar te hebben. Samen wandelen, spelletjes spelen, bijkletsen….In de maanden oktober, november en december verblijf je met korting in het ruime vakantiehuis met 4 slaapkamers, dat normaal wordt verhuurd als groepsverblijf. Je betaalt voor een weekendverblijf vrij-zo) in deze maanden € 495,- i.p.v. € 945,-

Gratis fietsroutes

Vanuit De Hoevens is het heerlijk fietsen. Er is een uitgebreid netwerk van fietspaden en ook het welbekende knooppuntensysteem loopt over het landgoed. De Hoevens maakt onderdeel uit van één groot aaneengesloten natuurgebied van 8000 hectare langs de Belgisch-Nederlandse grens: de Kempische Landgoederen. Met een grote diversiteit aan landschappen, heide, oude beukenlanen en bossen is het gebied een geweldige uitvalsbasis voor een fietstocht. Gratis routes vind je hier! 

Natuurkamperen tot eind oktober

Het echte buitenleven ervaar je natuurlijk het beste op een natuurcamping. Wil je nog genieten van een paar mooie vakantiedagen? De camping is geopend t/m 1 november (wintersluiting tot 1 april 2021). Vanaf half november kan er weer online geboekt worden voor het seizoen 2021.

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.