Je beste vriend!

0

Vanaf begin september rijdt de Nederlandse politie op gloednieuwe surveillancefietsen en stadsfietsen van KOGA en Batavus. Politieregio Midden-Nederland heeft de primeur. Na een Europees aanbestedingstraject -dat hoort nu eenmaal zo- is er gekozen voor deze Nederlandse merken. De ruim 100 politiefietsen worden geproduceerd in Heerenveen en zijn binnenkort in ons dagelijkse straatbeeld te zien. De fiets is voor politiewerk van grote toegevoegde waarde. Samenwerken met burgers en partners start met ontmoeten. Zien wat er gebeurt, horen wat gezegd wordt, aanvoelen wat er aan de hand is en bepalen wat nodig is. Op de fiets staat een agent letterlijk tussen de mensen en is daardoor toegankelijk, snel en wendbaar. De politie wil meer elektrisch fietsen en heeft tijdens de aanbesteding gekeken naar het uitgebreide aanbod van e-bikes. De politie heeft de KOGA Pace B10 als e-bike surveillancefiets gekozen -met Bosch motor, schijfremmen en riemaandrijving!- en voor de gewone fiets is de keus gevallen op de KOGA Signature World Traveller S en de Batavus Dinsdag. De KOGA surveillancefietsen worden geleverd in de bekende stijl met politie striping. Uitkijken dus…

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.