FietsActief nummer 7 met gratis Streekgids Salland & Vechtdal Overijssel

0

Met de nieuwe FietsActief ga je de herfst opgewekt tegemoet, zoveel moois is er te fietsen. Bestel FietsActief nummer 7 HIER ONLINE zonder verzendkosten!

FietsActief nummer 7

Het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee is een heerlijke plek om met de fiets te bezoeken. Je rijdt er langs zee en duinen. En onderweg kom je met wat geluk zelfs flamingo’s en zeehonden tegen. Nog meer dieren ontdekken? Onze knooppuntenroute Texel neemt je mee langs de vogelhotspots, waarvan er een paar vrij nieuw zijn. Daarna misschien zin in een terrasje, gezelligheid en de leukste plekjes van Den Bosch? Ga dan op pad met Kat, de hoofdredacteur. Ze laat je de leukste afstappers zien van de Bossche binnenstad, maar ook een prachtig stukje natuur.

Inspiratie voor het buitenland? Volg de Sultans Trail van Wenen tot Istanbul. Een schitterende expeditie die je wereld verbreedt. Of ontdek de rust en ruimte van het Paderborner Land in Duitsland. Een natuurrijke route langs kleine dorpen rondom het prachtige Paderborn. En fiets van Brugge naar Gent: twee onvergelijkbare steden, verbonden door de magistrale schilder Jan van Eyck.

Extra: gratis streekgids Salland & Vechtdal Overijssel

In dit gidsje zoemen we in op niet één, maar twee fijne fietsstreken. Tussen de rivier de IJssel en Nationaal Park Sallandse Heuvelrug ligt Salland: een regio met gezellige dorpen en Hanzestad Deventer. Vechtdal Overijssel strekt zich uit langs de meanderende Vecht, met leuke plaatsen als Dalfsen, Ommen en Hardenberg.

FietsActief nummer 7 ligt vanaf vrijdag 11 september in de winkel en is ook HIER te bestellen in onze webshop. Nu met gratis verzending!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.