Winactie Bike Life: inspiratieboek voor een avontuurlijke fietsreis

1

Voor liefhebbers van reizen en avontuur: Bike Life vertelt het verhaal van Tristan Bogaard en Belén Castelló die diverse fietsreizen door Europa, Noord-Amerika en Centraal Azië maakten. In ons nieuwe nummer, FietsActief 7, geven we al kort aandacht aan deze prachtige publicatie, maar we mogen ook drie exemplaren weggeven!

Bike Life

Bike Life is een boek vol prachtige foto’s, persoonlijke anekdotes en tips over de vele dingen die Tristan en Bélens onderweg leerden. Het boek ademt avontuur, maar barst ook van de tips voor het plannen van je eigen fietstocht en geeft een aantal aanbevolen routes. Naast een inspiratieboek is het daarom ook een compleet naslagwerk, met antwoord op de meeste vragen rond deze spannende manier van de wereld verkennen. Let op: Tristan is een Nederlander, maar het boek is Engelstalig. Kijk voor meer informatie hier bij LANNOO, de uitgever.

WINFORMULIER
Wil je een exemplaar winnen? Schrijf je in via dit formulier!

 

Deel.

Over de auteur

1 reactie