Lifehacks voor fietsen: een potje & volop fietsherinneringen

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple oplossingen of ingrepen die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer eentje die je leven vooral mooier maakt: in een potje je fietsherinneringen bewaren. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

lifehacks voor fietsen

Memory jar: maak een pot vol mooie fietsherinneringen om uit te snoepen!

Lifehacks voor fietsen

Een potje & volop fietsherinneringen
Goed idee: vul een ‘memory jar’ met je fietsbelevenissen. Elke keer dat je onderweg iets leuks, grappigs of vreemds meemaakt of ziet, schrijf je het thuis – of ter plekke – op een briefje. Die stop je in een pot. Aan het eind van het jaar kun je ze allemaal op je gemak doorlezen. Of misschien wel voorlezen. Zo vergeet je niet wat je voor moois of bijzonders hebt ervaren. Garantie voor een hoop fietsplezier thuis!

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.