Fietsvakantieland Vlaanderen: ongekend veel variatie

0

ADVERTORIAL

Om de hoek, maar volop buitenland: Vlaanderen. Je krijgt er direct een vakantiegevoel en er zijn bovendien fietsroutes in overvloed. Wat wil je nog meer?

Fietsvakantieland Vlaanderen

Wist je dat er meer dan 10.000 kilometer fietsplezier op jou ligt te wachten in Vlaanderen? Dat maakt het een heerlijke bestemming voor een all-in-fietsvakantie. De variatie is ongekend: van de verrassende Antwerpse Kempen met zijn mooie plaatsjes en rivieren, tot de ruige Vlaamse Ardennen en de gezellige Vlaamse kust. Maak een lange fietstocht door uitgestrekte bossen, met onderweg leuke haltes aan een trappistenabdij of een kasteel.

Zoek je liever de stad op om een terrasje en museum mee te pikken? Of heb je zin in een fietstocht langs pittoreske dorpjes en mooie rivierlandschappen? Ook voor de échte wielerfan is Vlaanderen, het mekka van de wielersport, een echte must. Goesting gekregen? We heten je van harte welkom! Ga voor fietsinformatie naar Vlaanderen Vakantieland.

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.