Buitengeluk: de leukste campings voor fietsers

0

Plannen aan het maken en inspiratie nodig voor een lekker weekendje weg of een complete vakantie in de natuur? Ontdek de tips in het nieuwe boek Buitengeluk: kamperen en logeren in de natuur. Vol inspiratie voor een fijne nazomer!

Wie veel buiten is, herkent het wel: dat heerlijke gevoel dat je krijgt wanneer je buiten bent. Dat is buitengeluk! Ga meer naar buiten, dat is goed voor je. Frisse buitenlucht helpt je helder denken, geeft je meer energie, houd je gezond en positief, zorgt voor een hoofd vol inspiratie. Ga bijvoorbeeld op fietsvakantie, dan ben je dagen achtereen uren buiten, lekker actief bezig. Op de fiets zie je een heel ander Nederland! Houd het buitengevoel vast en verblijf op een van de leuke campings uit het mooie bladerboek Buitengeluk. Als je kamperen met een matje en slaapzak niet zo ziet zitten, kun je jezelf na iedere rit ook trakteren op een goed bed in een trekkershut. Of plan een rondreis en fiets van boomhut naar pipowagen naar ingerichte tent!

5x de leukste campings voor fietsers

De top 5 mooiste campings voor fietsers uit Buitengeluk: Camping Welgelegen, De Duiventoren, Camping de Zoete Aagt, De Joxhorst, De Kemphaan en Hartje Groen. Tip: je vindt deze fijne adresjes ook terug op de website Bijzondere Camping!

Natuurcampings

Bij een camping met het Green Keycertificaat heb je de garantie dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Dit keurmerk vertelt je dat er zuinig wordt omgegaan met energie en water, dat er aan afvalscheiding wordt gedaan en met milieuvriendelijke middelen wordt schoongemaakt. Alle kleine beetjes helpen en je hoeft er zelf relatief weinig voor te doen of laten. Zo houden we de natuur in stand – en ons buitengeluk!

Beeld: Buitengeluk

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.