Vakantietip: een bakhuisje op Landgoed Vilsteren

0

Logeren op het authentieke Landgoed Vilsteren, in een bakhuis voor twee. Prachtig in de zomer als je geniet van lange avonden in de boomgaard! 

Erve Ziegers is een negentiende-eeuwse boerderij met bakhuis, waar je kunt overnachten met twee personen. Het bakhuis is met respect voor hun verleden verbouwd en voorzien van alle moderne gemakken. In de zomer zit je er heerlijk in de tuin, met prachtig uitzicht op het bos.

  

Fietsen over Landgoed Vilsteren

Het bakhuis van Erve Ziegers maakt deel uit van Landgoed Vilsteren, in Vechtdal Overijssel. Bijzonder: op die landgoed vind je een levendig dorp met 300 inwoners, compleet met kerk, een werkende molen en herberg. Het landgoed is particulier bezit. Vilsteren is een beschermd dorpsgezicht. Het omliggende bos en de heide zijn grotendeels opengesteld voor publiek. Het landschap is gevarieerd: licht heuvelachtig terrein in de bossen, open heideveld, bosvijvers en de Overijsselse Vecht maken deze omgeving tot een charmant geheel. Voor de vroege vogels is er nog wel eens een ree te zien. Een prachtig gebied om op de fiets te verkennen!

Terrasje pikken in Vilsteren

Herberg De Klomp op Landgoed Vilsteren heeft een mooi terras, een leuk plekje om iets te eten als je in het bakhuis slaapt. Dit is ook het startpunt van de scharrelroute, een fietsroute langs lokale boeren waar je vrij op het erf mag ‘scharrelen’. 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.