Nieuw: Betuws Best Streekfietsroutekaart

0

De Betuwe is niet alleen mooi in de bloesemtijd! Op de fiets geniet je er ’s zomers van de lekkerste streekproducten uit de fruittuin van Nederland. De nieuwe Betuws Best Streekfietsroutekaart wijst je de weg, met vier fietsroutes langs leuke ontdekadresjes.

In de Betuwe geniet je van het landleven. Fiets over slingerende dijkjes en laat je per fietsveer de rivier over zetten. Fruitbomen, streekproducten, karakteristieke dorpjes en talloze historische forten en kastelen verleiden je steeds weer om even af te stappen. En je kunt er in stijl overnachten: in een tent midden in de fruitboomgaard, of in een pittoresk dijkhuisje aan de Linge.

Bovendien smul je er van Betuws Best producten: jam, kaas, vlees, lekkere gerechten in restaurants of zelfs wijn uit eigen boomgaard: Betuws Best producten staan garant voor ambachtelijk en met liefde bereid, duurzaam, eerlijk en van hoge kwaliteit. Hiermee steun je de lokale ondernemer en/of boer en dus de lokale economie. Beter voor mens en milieu! Ze zijn gemaakt van eerlijke ingrediënten of bouwstoffen en smaken daarom puur en extra lekker.

Nieuwe fietsroutekaart in de Betuwe

Onlangs is er een Streekfietsroutekaart uitgebracht, met vier verschillende fietsroutes verspreid over de Betuwe. Je ontdekt al fietsend diverse Betuws Best producenten, restaurants of boerderij of landgoedwinkels. Bij diverse punten kun je even afstappen en een kijkje binnen nemen. Heb je wat langer de tijd? Schuif dan  aan voor een heerlijke lunch van streekproducten, een lokaal geproduceerde wijn of blijf een nachtje slapen en smul de volgende ochtend van een compleet streekontbijt. De streekfietsroutekaart kost slechts € 2,- en is te bestellen via het online bestelformulier. De routekaart is ook te koop bij de Betuws Best locaties.

 

 

Beeld: Rivierenland 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.